skip to main content
Du er her: Aktuelle tilbud » Blader

Bladabonnement med gave

Ved og abonnere på blad kan du spare i forhold til løssalgspris i butikk. Her har vi samlet aktuelle tilbud på bladabonnement med gaver.

Tilbudene kommer fra forskjellige forlag i hovedsakelig Norge og Sverige. Det er stort sett kun norske blader, magasin og aviser men det kan også være internasjonale blader.

Å bestille dit abonnement på nettet er lettvint og du får bladet rett hjem i postkassen. Sjekk hvor lang tid du må være medlem og vilkår for at få din gave og å melde deg ut hvis du ikke lengre vil lese bladet. Se nå hvis dit favoritt blad er inkludert i vår liste med bladabonnement.

Eksempel på gaver i abonnementstilbud

Først og fremst bør du velge et blade som du er interessert i. At du får en gave er en bonus, ofte en verdifull bonus som kan være verdt flere hundre kroner.

Hvis det er flere tilbud på tilsvarende bladabonnement, velg den præmie du synes er mest interessant. Vanligvis velges velkomstgaven ut fra lesernes interesse. Interiørmagasiner har derfor velkomstpakker der har med interiørdesign å gjøre. Treningsmagasiner velger gaver for bedre helse og fitness. Det kan være treningstøy eller aktivitetsarmbånd.

Du får din gave sendt hjem i en egen pakke. Noen ganger får du gaven i nesten samme tid som første numre av bladet. Men noen utgivere vil sende det når den andre eller tredje utgaven i abonnementet kommer ut og din betaling har blitt registrert.

Populære blader i Norge

Treningsmagasin

- i FORM
- Aktiv Trening

Kvinneblad

- Costume
- Tara
- Hjemmet

Hobbymagasiner

- Alt om fiske
- Illustrert vitenskap
- Historie

Interiørmagasiner

- Bo Bedre
- Gjør Det Selv

Vilkår og abonnementsbetingelser ved abonnement på blader

Du kan til enhver tid si opp et bladabonnementet. Hvis det første magasinet er på vei til dig, eller hvis du allerede har mottatt det, trer oppsigelsen i kraft etter at alle magasinene er mottatt. Din oppsigelse gjøres til forlagets kundeservice. Søg på Google etter Forlagets navn + kundeservice å du skal finne fort fram.

Ved fjernsalg har du som kjøper angrerett i 14 dager. Angrerettloven gjelder alle kjøp av varer som er ingått utenfor fast utsalgssted (internett). Angrefristen gjelder fra den dagen du har mottatt varen.

Tilbud på slankemiddel

Her finner du gode tilbud på slankemiddel at prøve:
Slankemiddel


Tilbud som andre ser på

Ice.net mobiltelefoni 1GB kun 129 kr/mnd

Hos ice.net skal du få mer igjen for pengene dine – mer data, mer dekning, mer fart, mer...

Gratis konkurranser

Hva ønsker du vinne gratis idag? Linker til alle gratis konkurranser på Internett finner du på siden Bli en vinner.no.