skip to main content

Bo Bedre abonnement & tilbud med velkomstpakke

Bo Bedre er et interiørmagasin for den skandinaviske marked inkludert Norge. I magasinet får leseren hver måned inspirasjon med stoff om innredning, design og arkitektur. Modern design står i fokus og bladet er rettet mot urbane personer i 30-50 års alder.

Et abonnement på Bo Bedre gir deg 12 ganger per år magasinet rett hjem i postkassen fra Bonnier. Hvis du ønsker å bli abonnent må du ikke gå glipp av aktuelle tilbud på BoBedre med velkomstpakke.

3 utgaver av BO BEDRE + Nordic trådløse hodetelefoner

3 utgaver av BO BEDRE + Nordic trådløse hodetelefoner Eksklusive, trådløse hodetelefoner i vakker design og høy kvalitet – lar deg nyte musikk, lydbok o.l. i ro og fred. Hodetelefonene er behagelige å ha på og sitter godt rundt ørene, slik at støy holdes ute og lytteopplevelsen blir en ren fornøyelse.

Med BO BEDRE får du de allere siste trender og nyheter til ditt hjem. Og akkurat nå får du hele 3 utgaver av Norges ledende interiørmagasin + Nordic trådløse hodetelefoner for kun kr 129,00 + kr 79,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 869 kr!

3 utg. av BO BEDRE + Nordic trådløs høyttaler – Spar kr 719

 3 utg. av BO BEDRE + Nordic trådløs høyttaler – Spar kr 719 Trådløs høyttaler med enkel og minimalistisk design som passer fint sammen med hjemmets interiør.

Høyttaleren har diskret design som gjør det enkelt å plassere den i hjemmet enten du vil ha den i stua, på soverommet eller på kontoret. Verdi 549,-

Som abonnent får du BO BEDRE levert portofritt på døren hver måned. Og akkurat nå får du hele 3 utgaver av Norges ledende interiørmagasin + Nordic trådløs høyttaler for kun kr 129,00 + kr 79,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 719 kr!

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer Kay Bojesen og BO BEDRE har i samarbeid laget denne limited edition av Kay Bojesens ikoniske turtelduer.

Turtelduene, som kommer i en pakke på to, passer både på skrivebordet, i soverommet og i stuen og er en dekorativ liten påminnelse om kjærligheten.

Nu kan du bestille:

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer for kr. 399 + kr. 79 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1099 kr!