skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Bøker

Norske bokklubber med velkomsttilbud

Her finner du velkomsttilbud fra de norske bokklubbene for både barn og voksne. Mange bokklubber tilbyr å prøve en eller flere bøker gratis eller kjøpe flere billige bøker til lave priser. Se aktuelle tilbud fra spennende bokklubber for alle som liker å lese.

Bokklubb for voksne

Bokklubber for voksneHva slags bøker er du mest interessert i? Det er bokklubber for voksne med nye bøker etter sjanger, som krim, spenning, romantikk eller hobbybøker? Her er noen eksempler på de norske bokklubbene.

- Bokklubben Nye Bøker, de mest populære og beste bøkene
- Krim og Spenning, kriminalromaner
- Krimklubben, også kriminalromaner
- Energica, bokklubben om åndelig vekst, helse og meditasjon
- Hobbyklubben, klubben for kreativitet

Bokklubber for barn

Å begynne å lese barnebøker for barna sine er aldri for tidlig. Det stimulerer både ordforråd og fantasien. Bli medlem i en bokklubb for barn og du får en fin mulighet til å sosialisere med barna dine. Hvilken bokklubb passer ditt barn best?

- Bokklubben Barn, for alle aldersgrupper. Både klassikere og nye bøker.
- Barnas Egen Bokverden, for barn mellom 0-10 år (micro-, mini, maxi)
- Goboken, for 0 og 1 år.

» Se alle tilbud fra barnebokklubber her

Ingen kjøpsforpliktelser i norske bokklubbene

Medlemmer i de norske bokklubbene har ingen kjøpsforpliktelser. Du kan være medlem uten å kjøpe flere bøker etter velkomsttilbudet. Du trenger kun å avbestille neste periodes hovedbok dersom du ikke ønsker å få den tilsendt. Bokklubben.no har enkel avbestilling med app som varsler når et nytt hovedboktilbud er på vei.

Som ny medlem må du være medlem i et år. Melder du deg ut før det har gått ett år, må du betale verdien av velkomstpakken.

Lytte til bøker

Å lytte til bøker gir en unik mulighet til å fordype seg i litteraturens verden selv når man er på farten. Mange lydboktjenester med tilbud gjør det enklere og mer økonomisk for folk å utforske et bredt spekter av titler. Du kan oppdage nye forfattere og historier i gratis prøveperiode uten å forplikte deg til et fast abonnement.