skip to main content

Velkomstgave fra bokklubben Nye Bøker

Liker du å lese nye romaner er bokklubben Nye Bøker for deg. Det kommer hundrevis av nye bøker hver år og det er vanskelig å velge. Som medlem i bokklubben får du utvalgte bøker innem skjønnlitteratur.

Aktuelle tilbud fra Nye Bøker

Nye medlemmer i klubben får velkomstpakke med bok og gave. Se her aktuelle tilbud fra bokklubben Nye Bøker med gratis velkomstgave.

Butterfly stol i skinn for kr 499,- fra Nye Bøker

Butterfly stol i skinn for kr 499,- fra Nye Bøker Bli medlem i bokklubben Nye Bøker og du får denne butterfly skinnstol for kun kr 499,- (verdi inntil 2490,- ). Velg to bøker til spesialpris.

Butterflystolens konstruksjon er enkel og elegant, og stolen er fantastisk behagelig å lene seg tilbake i. Med en god bok, så klart. Stolen har et klassisk design, er lett å flytte på og det lekre læret blir bare finere ved bruk.

Klikk for tilbud Spare 2000 kr!

Kjøkkenmaskin Chef Home med blender i gave fra Nye Bøker

Kjøkkenmaskin Chef Home med blender i gave fra Nye Bøker Kjøkkenmaskinen Chef Home med blender og 5,5 l stålbolle er plasseffektiv og nett, slik at den kan stå fremme på benken og være lett tilgjengelig med sine mange funksjoner.

Du får Chef Home i gave når du blir med i Bokklubben Nye Bøker. Betal kun kr 249,- (verdi inntil 2999,-) for hele velkomstpakken.

Du har ingen kjøpeplikt på bøker men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.

Klikk for tilbud Spare 2750 kr!

Få Knivsett 3 deler + 1 bok fra Bokklubben Nye Bøker

Få Knivsett 3 deler + 1 bok fra Bokklubben Nye Bøker Lekkert og funksjonelt knivsett. Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker nå og få knivsett i 3 deler + 1 bok, verdi inntil 1248,-

Du betaler kun frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.

Klikk for tilbud Spare 1248 kr!

Flere tilbud med Nye Bøker