skip to main content

Bokklubben Nye Bøker tilbud med velkomstgaver

Liker du å lese nye romaner er bokklubben Nye Bøker for deg. Det kommer hundrevis av nye bøker hver år og det er vanskelig å velge. Som medlem i bokklubben får du utvalgte bøker innem skjønnlitteratur.

Aktuelle velkomsttilbud fra Nye Bøker

Nye medlemmer i klubben får velkomstpakke med bok og gave. Se her aktuelle tilbud fra bokklubben Nye Bøker med gratis velkomstgave.

Kjøkkenmaskin Chef Home med blender i gave fra Nye Bøker

Kjøkkenmaskin Chef Home med blender i gave fra Nye Bøker Kjøkkenmaskinen Chef Home med blender og 5,5 l stålbolle er plasseffektiv og nett, slik at den kan stå fremme på benken og være lett tilgjengelig med sine mange funksjoner.

Du får Chef Home i gave når du blir med i Bokklubben Nye Bøker. Betal kun kr 249,- (verdi inntil 2999,-) for hele velkomstpakken.

Du har ingen kjøpeplikt på bøker men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.

Klikk for tilbud Spare 2750 kr!

Høie sengesett + to gaver fra Nye Bøker

Høie sengesett + to gaver fra Nye Bøker Bokklubben Nye Bøker holder deg alltid oppdatert på de nyeste og beste bøkene! Nå får du Wilma sengesett 140x200/50x70 blå 2 stk GRATIS*

Sengesettene er av topp kvalitet, i ekstra fin bomull, som er både svært mykt og svært slitesterkt. Stilige, batikkinspirerte mønster. Sengetøyet er behandlet med EasyCare, som gjør at det krølles mindre under vask og bruk, og holder seg pent lengre. Høie kombinerer kvalitet, god design og innovativ holdning.

Klikk for tilbud Spare 1956 kr!

Nye Bøker bokklubb med minidrivhus Spirea

Nye Bøker bokklubb med minidrivhus Spirea Minidrivhuset Spirea er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster.

Bli med i Bokklubben Nye Bøker (INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. ) og du får Spirea minidrivhus for kun kr 149,-*

La drømmen om eget drivhus gå i oppfyllelse. Minidrivhuset Spirea er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster.

* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.

Klikk for tilbud Spare 1799 kr!

Flere tilbud med Nye Bøker