skip to main content

Velkomstgave fra bokklubben Nye Bøker

Liker du å lese nye romaner er bokklubben Nye Bøker for deg. Det kommer hundrevis av nye bøker hver år og det er vanskelig å velge. Som medlem i bokklubben får du utvalgte bøker innem skjønnlitteratur.

Aktuelle tilbud fra Nye Bøker

Nye medlemmer i klubben får velkomstpakke med bok og gave. Se her aktuelle tilbud fra bokklubben Nye Bøker med gratis velkomstgave.

Cafésett Vår bord + stoler i velkomstgave fra Nye Bøker

Cafésett Vår bord + stoler i velkomstgave fra Nye Bøker Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og få et Cafésett som velkomstgave. Få Cafésett Vår bord og 2 stoler, grå verdi inntil 1499,-. Herlig cafésett i metall, perfekt for en kaffepause i solveggen!

Bli med i Bokklubben Nye Bøker i dette fantastiske velkomsttilbud. Du betalar kun porto kr 179,- for velkomstpakken.

Klikk for tilbud Spare 1499 kr!

Nye Bøker tilbyr sengeteppe Ana fra Turiform i gave

Nye Bøker tilbyr sengeteppe Ana fra Turiform i gave Bli medlem i Bokklubben Nye Bøker og motta det luksuriøse sengeteppe Ana fra Turiform 140x220 cm marine GRATIS* (verdi inntil 1099,- ).

* Betaler kun porto kr 179.

Klikk for tilbud Spare 1099 kr!

Drivhus i velkomstpakke fra Bokklubben Nye Bøker

Drivhus i velkomstpakke fra Bokklubben Nye Bøker La drømmen om eget drivhus gå i oppfyllelse. Minidrivhuset Spirea er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster. Begrenset antall.

Dørene og taket kan åpnes og lukkes for å regulere temperaturen, og drivhuset har tre hyller, som gjør det fleksibelt og enkelt å plassere potter og kasser.

Som medlem av Bokklubben Nye Bøker blir du klar med dine favorittbøker som du kan nyte når som helst.

Klikk for tilbud Spare 1799 kr!

Flere tilbud med Nye Bøker