skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Bladabonnement

Bladabonnement med gave

Ved et bladabonnement kan du spare i forhold til løssalgspris i butikk. Her har vi samlet aktuelle tilbud på abonnement med gave.

Å bestille dit bladabonnement på nettet er lettvint og du får bladet rett hjem i postkassen. Sjekk hvor lang tid du må være medlem og vilkår for at få din gave. Se nå hvis dit favoritt blad er inkludert i vår liste med bladabonnement.

Tilbud på abonnement med velkomstgave

Abonnere på blad og få en velkomstgave

Først og fremst bør du velge et blade som du er interessert i. At du får en velkomstgave er en bonus, ofte en verdifull bonus som kan være verdt flere hundre kroner.

Hvis det er flere tilbud på tilsvarende avisabonnement, velg den præmie du synes er mest interessant. Vanligvis velges velkomstgaven ut fra lesernes interesse. Interiørmagasiner har derfor velkomstpakker der har med interiørdesign å gjøre. Treningsmagasiner velger gaver for bedre helse og fitness. Det kan være treningstøy eller aktivitetsarmbånd.

Du får din gave sendt hjem i en egen pakke. Noen ganger får du gaven i nesten samme tid som første numre av bladet. Men noen utgivere vil sende det når den andre eller tredje utgaven i abonnementet kommer ut og din betaling har blitt registrert.

Populære blader å abonnere på i Norge

Treningsmagasin

- i FORM abonnement
- Aktiv Trening

» Se aktuelle tilbud på norske treningsblader her og » helseblader her

Kvinneblad

- Costume
- Tara
- Hjemmet

» Se aktuelle tilbud på kvinneblader

Hobbymagasiner

- Alt om fiske
- Illustrert vitenskap
- Historie

Ukeblader

- Hjemmet ukeblad
- Her og Nå
- Norsk Ukeblad

Interiørmagasiner

- Bo Bedre
- Gjør Det Selv
- Hytteliv
- Bonytt

» Se aktuelle tilbud på interiørblader

Andre kategorier av blader er: Fotomagasiner

Vilkår og abonnementsbetingelser for bladabonnementet

Du kan til enhver tid si opp bladabonnementet. Hvis det første magasinet er på vei til dig, eller hvis du allerede har mottatt det, trer oppsigelsen i kraft etter at alle magasinene er mottatt. Din oppsigelse gjøres til forlagets kundeservice. Søg på Google etter Forlagets navn + kundeservice å du skal finne fort fram.

Ved fjernsalg har du som kjøper angrerett i 14 dager. Angrerettloven gjelder alle kjøp av varer som er ingått utenfor fast utsalgssted (internett). Angrefristen gjelder fra den dagen du har mottatt første bladet.