skip to main content

Treningsblader & treningsmagasin med velkomsttilbud

I dette utvalg av treningsblader, finner du stoff om trening og helse. Du finner norske treningsmagasin som omhandler effektive treningsmetoder og gunstige hjelpemidler. Her har vi samlet tilbud hvor du kan bestille nogle numre i et billigt abonnement og få velkomstpakke med gratis gave.

Få gratis tilgang til I FORMs digitale univers

Få gratis tilgang til I FORMs digitale univers I FORM fremmer en sunn livsstil og tilbyr deg 18 ganger om året godt lesestoff om kost, trening, motivasjon og slanketips - alt det du har bruk for til å komme i form.

Få gratis tilgang til I FORMs digitale univers i 30 dage for 0kr. Du sparer 44 kroner.

Få inspirasjon om mat og trening på den gode måten. Tren sammen med oss på nett i stedet for på et senter, og spar penger. Begynn å spise sunt i dag!

Klikk for tilbud Spare 44 kr!

Få 4 utgaver av I FORM og få Nordic saftpresse

Få 4 utgaver av I FORM og få Nordic saftpresse Nå får du 4 utgaver av I FORM og Nordic saftpresse for 209 kr inkludert levering.

Med et nettverk av kvalifiserte eksperter skriver I FORM om alle viktige emner innen trening, sunn kost, slanketips, velvære og aktiv fritid, og sørger for at du får seriøst og oppdatert informasjon i ditt blad.

Du får tilgang til fordelsklubben Moreshop og får eksklusive rabatter på treningsklær og utstyr. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Klikk for tilbud Spare 935 kr!

Få 4 I FORM for kr 209 + Nordic wake up light i gave

Få 4 I FORM for kr 209 + Nordic wake up light i gave Mindre sollys høst og vinter kan skape problemer for kroppens naturlige døgnrytme. Med Nordic wake up light (verdi kr 550) får du en vekkerklokke som vekker deg ved hjelp av lys.

Få 4 nr av I FORM for kr 209 + Nordic wake up light i gave. Spar kr 735.

Klikk for tilbud Spare 735 kr!

Flere tilbud med treningsblader