skip to main content

Tilbud på iForm blad abonnement med gave

Ved å benytte et tilbud på abonnement av iForm blad kan du få fine gaver virkelig billig. Prøv bladet for rundt kr 100-200 og få din gave gratis. Du kan vanligvis spare opp til kr 500-800 online.

Gaver med i FORM abonnement

Vanlige gaver til i FORM blad er trening klær eller utstyr fra kjente merker, slik at du kan holde deg i form og se bra ut.

3 utgaver av I FORM og en Digital blodtrykksmåler kun kr 99

3 utgaver av I FORM og en Digital blodtrykksmåler kun kr 99 Jo tidligere du oppdager at blodtrykket forhøyet, desto bedre. Da kan du nemlig gjøre noe med det. Med din egen blodtrykksmåler kan du hele tiden holde øye med din egen og familiens helse og reagere i tide.

Det NYE I FORM motiverer deg til en livsstil som gjør det enkelt og overkommelig å spise sunt, holde kroppen i form, ha det godt og være i balanse.

Nå får du 3 utgaver av I FORM og få en Digital blodtrykksmåler for 99kr + 59,50kr i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 480 kr!

i FORM 4 utg + vinterløpetights fra Active Fit

i FORM 4 utg + vinterløpetights fra Active Fit I FORM fremmer en sunn livsstil og tilbyr deg 18 ganger om året godt lesestoff om kost, trening, motivasjon og slanketips - alt det du har bruk for til å komme i form.

Nå får du 4 utgaver av I FORM og få et par Vinterløpetights fra Active Fit for 149kr + 59,50kr i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 808 kr!

I FORM 4 utg + Craft bodywear

I FORM 4 utg + Craft bodywear Bestil I FORM idag og få en lækker velkomstpakke med. I pakken får du Craft bodywear – sett med trøye og tights – Hold varmen, og ha det behagelig underveis!

I FORM fremmer en sund livsstil og tilbyder dig 18 gange om året godt læsestof om kost, træning, motivation og slanketips – alt det du har brug for at komme i form!

4 utg. af I FORM + Craft bodywear for 149 kr. + 59,50 kr. i porto og eksp. I alt 208,50 kr.

Klikk for tilbud Spare 908 kr!

Flere tilbud med i FORM