skip to main content

iForm abonnement: Se tilbud med gave

Ved å benytte et tilbud på abonnement av iForm blad kan du få fine gaver virkelig billig. Prøv bladet for rundt kr 100-200 og få din gave gratis. Du kan vanligvis spare opp til kr 500-800 online. Abonnementet gir deg ofte spesielle tilbud og rabatter på treningsutstyr og andre produkter.

Gaver med abonnement på i FORM bladet

Vanlige gaver til i FORM blad er trening klær eller utstyr fra kjente merker, slik at du kan holde deg i form og se bra ut. Her finner du aktuelle gavetilbud på bladet i dag.

4 nr av iFORM kr 149 + Nordic massasjepute

4 nr av iFORM kr 149 + Nordic massasjepute

Bestill et abonnement på iForm og få en praktisk massasjepute. Få en dybdemassasje akkurat når det passer for deg! Det...

Klikk for tilbud

6 nr av i FORM 199 kr + Badevekt med kroppsanalyse

6 nr av i FORM 199 kr + Badevekt med kroppsanalyse

Pass vekten og følg med på utviklingen i appen! Få en Badevekt med kroppsanalyse (Verdi 700 kr) når du bestiller i FORM....

Klikk for tilbud

Magasinet i FORM inneholder spennende artikler og oppdatert informasjon om trening, helse og kosthold, som kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Alternative blader til iFORM

Det finnes en rekke tidsskrifter som kan regnes som konkurrenter til i form både i Norge og internasjonalt. Aktiv Trening er magasin som fokuserer på trening, kosthold og helse.

Shape Up er en norsk tidsskrift som inneholder artikler om motivasjon og inspirasjon, samt intervjuer med kjente trenere og idrettsutøvere. I likhet med iFORM er Shape Up en av de mest populære trenings- og helserelaterte tidsskriftene i Norge.