skip to main content

Tara abonnement aktuelle tilbud

Magasinet Tara er et norsk blad rettet mot kvinner i aldersgruppen 40+. Stoffet i bladet er om selvutvikling, helse, mat og reise. I Norge har lesere kunnet dra nytte av reportasje siden 2005.

Navnet Tara kommer fra filmen Tatt av vinden hvor familien eier en plantasje med samme navn. I India er også Tara visdommens gudinne og kvinner over 40 er litt klokere, ikke sant?

Aktuelle tilbud på magasin Tara

Nedenfor vil du finne aktuelle tilbud på abonnement av magasinet Tara, hvor du får premier uten ekstra kostnad.

Tara 5 utg + Nordic smoothie-blender

Tara 5 utg + Nordic smoothie-blender Tara skriver om det som opptar deg, og erkjenner at dagens 40-åringer er mangfoldige. Felles er det at man har kjent og gitt omsorg, blitt klokere med årene og vet mer om livet, partnere, karriere og barn.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Nordic smoothie-blender for kun kr 249,00 + kr 69,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 599 kr!

5 nr Tara + Nordic Bakesett med 4 deler

5 nr Tara + Nordic Bakesett med 4 deler Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 99,- * Med på kjøpet får du en Bakesett med 4 deler + oppskriftshefte.

Bakematte: Elt, form eller rull deigen ut på bakematten, så slipper du å vaske benken. Bakematten kan gå rett i ovnen, så du slipper å bruke bakepapir.

Kjevle: Gjør det lett å kjevle ut deigen. Bruk en av de tre måleringene for å få en jevn deig som er akkurat passe tjukk.

Muffinsform: Har plass til 12 sunne muffins, holder deigen på plass og gir et flott resultat.

Deigskraper: Gjør det lett å få ut all deigen av bollen, og kan brukes til å dele opp deigen i mindre biter.

Verdi: kr 700

Klikk for tilbud Spare 920 kr!