skip to main content

Tara abonnement aktuelle tilbud

Magasinet Tara er et norsk blad rettet mot kvinner i aldersgruppen 40+. Stoffet i bladet er om selvutvikling, helse, mat og reise. I Norge har lesere kunnet dra nytte av reportasje siden 2005.

Navnet Tara kommer fra filmen Tatt av vinden hvor familien eier en plantasje med samme navn. I India er også Tara visdommens gudinne og kvinner over 40 er litt klokere, ikke sant?

Aktuelle tilbud på magasin Tara

Nedenfor vil du finne aktuelle tilbud på abonnement av magasinet Tara, hvor du får premier uten ekstra kostnad.

Tara 5 utg + BeckSöndergaard crossbody-veske

Tara 5 utg + BeckSöndergaard crossbody-veske Dagens 40-åringer er mangfoldige. Tara, Norges største kvinnemagasin for kvinner 40 + erkjenner kontrastene og sammenhengene i livet, og ønsker å møte deg der du er i livet ditt. Tara ønsker å inspirere, glede, gi deg innsikt og gjøre deg klokere, med et annet utgangspunkt enn andre kvinneblader.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 229,- * Med på kjøpet får du en Becksöndergaard crossbody-veske - svart eller leopard (verdi kr 599)

*79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 794 kr!

Tara 5 utg + Nordic smoothie-blender

Tara 5 utg + Nordic smoothie-blender Tara skriver om det som opptar deg, og erkjenner at dagens 40-åringer er mangfoldige. Felles er det at man har kjent og gitt omsorg, blitt klokere med årene og vet mer om livet, partnere, karriere og barn.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Nordic smoothie-blender for kun kr 249,00 + kr 69,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 599 kr!