skip to main content

Tara abonnement

Magasinet Tara er et norsk blad rettet mot kvinner i aldersgruppen 40+. Stoffet i bladet er om selvutvikling, helse, mat og reise. I Norge har lesere kunnet dra nytte av reportasjer fra Norges største kvinnemagasin siden 2005.

Aktuelle tilbud på magasinet Tara abonnement

Nedenfor vil du finne aktuelle tilbud på abonnement av magasinet Tara, hvor du får premier uten ekstra kostnad. Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement og kan til enhver tid si abonnementet ditt op.

5 nr Tara + Active Fit shaping tights kun 229 kr

5 nr Tara + Active Fit shaping tights kun 229 kr Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Active Fit shaping tights for kun kr 229,00 + kr 79,00 i porto og ekspedisjon.

Du får en kompresjonstights med god komfort. Høy midje med bred strikk som holder magen på plass. Sømløst materiale uten sjenerende sømmer. Tidløst design – kombiner den svarte tightsen med en mer fargerik topp. Fås i str. S, M, L og XL.

Klikk for tilbud Spare 720 kr!

Tara 3 utg + Adax skulderveske

Tara 3 utg + Adax skulderveske Tara er Norges største kvinnemagasin, skreddersydd for kvinner på 40 +. Tara skriver om det som opptar deg, og erkjenner at dagens 40-åringer er mangfoldige. Felles er det at man har kjent og gitt omsorg, blitt klokere med årene og vet mer om livet, partnere, karriere og barn.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Adax skulderveske for kun kr 329,00 + kr 79,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1169 kr!

5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker - aktivitetsklokke

5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker - aktivitetsklokke Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker - aktivitetsklokke for kun kr 308,00. Du mottar også det digitale bilaget “Slank med gange og styrketrening"

En aktivitetsklokke er helt genial for deg som har lyst til å leve sunnere, og den har en nesten magisk effekt på motivasjonen. Når du fortløpende måler hvert skritt du tar, vil du helt sikkert bevege deg mer enn før.

Skritteller – se hvor mange skritt du går hver dag.
Pulsmåler – sjekk pulsen rett på håndleddet.
Kaloriteller – følg med på hvor mange kalorier du forbrenner.
Søvnanalyse – få full oversikt over søvnen.
GPS-måling – sjekk ruten på et kart.
Daglige mål – tast inn målene dine, og følg med på resultatene.
Varsler – slå på funksjonen, og les sms-er på skjermen på klokka.

Verdi: Kr 600

Klikk for tilbud Spare 820 kr!

Flere tilbud med Tara