skip to main content

Tara abonnement aktuelle tilbud

Magasinet Tara er et norsk blad rettet mot kvinner i aldersgruppen 40+. Stoffet i bladet er om selvutvikling, helse, mat og reise. I Norge har lesere kunnet dra nytte av reportasje siden 2005.

Navnet Tara kommer fra filmen Tatt av vinden hvor familien eier en plantasje med samme navn. I India er også Tara visdommens gudinne og kvinner over 40 er litt klokere, ikke sant?

Aktuelle tilbud på magasin Tara

Nedenfor vil du finne aktuelle tilbud på abonnement av magasinet Tara, hvor du får premier uten ekstra kostnad.

Få 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker

Få 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker for kun kr 229,00 + kr 69,00 i porto og ekspedisjon.

Smart aktivitetsur, der måler skridt, puls og søvn. Bliv motiveret til mere motion og en sundere hverdag. Active Fit Tracker er et ur, der fører dagbog over dine aktiviteter.

Klikk for tilbud Spare 850 kr!

Tara 5 utg + BeckSöndergaard crossbody-veske

Tara 5 utg + BeckSöndergaard crossbody-veske Dagens 40-åringer er mangfoldige. Tara, Norges største kvinnemagasin for kvinner 40 + erkjenner kontrastene og sammenhengene i livet, og ønsker å møte deg der du er i livet ditt. Tara ønsker å inspirere, glede, gi deg innsikt og gjøre deg klokere, med et annet utgangspunkt enn andre kvinneblader.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 229,- * Med på kjøpet får du en Becksöndergaard crossbody-veske - svart eller leopard (verdi kr 599)

*79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 794 kr!