skip to main content

Tilbud på norske kvinneblader med velkomstpakke

Kvinneblader er skrevet av kvinner, for kvinner. I disse kvinneblader deler kvinner sine erfaringer, utfordringer, sorger og gleder. Kvinnebladene tar ditt behov på alvor og du kan lese alle tenkelige aspekter ved kvinnelivet som helse, skjønnhet, arbeidsliv og fritid. Du finner også lesestoff om sex og samliv. Her finner du aktuelle tilbud på kvinneblader hvor du kan spare penge. Bestill og få velkomstpakke med fine gaver.

Tara 5 utg + BeckSöndergaard crossbody-veske

Tara 5 utg + BeckSöndergaard crossbody-veske Dagens 40-åringer er mangfoldige. Tara, Norges største kvinnemagasin for kvinner 40 + erkjenner kontrastene og sammenhengene i livet, og ønsker å møte deg der du er i livet ditt. Tara ønsker å inspirere, glede, gi deg innsikt og gjøre deg klokere, med et annet utgangspunkt enn andre kvinneblader.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 229,- * Med på kjøpet får du en Becksöndergaard crossbody-veske - svart eller leopard (verdi kr 599)

*79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 794 kr!

6 utgaver av VI OVER 60 til kr 249

6 utgaver av VI OVER 60 til kr 249 Bestill 6 utgaver av VI OVER 60 til kun kr 249 - spar kr 345! Spar enda mer og bestill 14 utgaver til kun kr 549 (spar kr 837).

Magasinet VI OVER 60 ble opprettet i 1979 og har vært en stor suksess fra dag én. Magasinet har fokus på juss, arv og pensjon, i tillegg til helse, reise og gode portrettintervjuer.

Klikk for tilbud Spare 345 kr!

Tara 5 utg + Nordic smoothie-blender

Tara 5 utg + Nordic smoothie-blender Tara skriver om det som opptar deg, og erkjenner at dagens 40-åringer er mangfoldige. Felles er det at man har kjent og gitt omsorg, blitt klokere med årene og vet mer om livet, partnere, karriere og barn.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Nordic smoothie-blender for kun kr 249,00 + kr 69,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 599 kr!

Flere tilbud med kvinneblader