skip to main content

Tilbud på norske kvinneblader med velkomstpakke

Kvinneblader er skrevet av kvinner, for kvinner. I disse kvinneblader deler kvinner sine erfaringer, utfordringer, sorger og gleder. Kvinnebladene tar ditt behov på alvor og du kan lese alle tenkelige aspekter ved kvinnelivet som helse, skjønnhet, arbeidsliv og fritid. Du finner også lesestoff om sex og samliv. Her finner du aktuelle tilbud på kvinneblader hvor du kan spare penge. Bestill og få velkomstpakke med fine gaver.

8 nr av Kamille + Shapu Ostesett for kr 299

8 nr av Kamille + Shapu Ostesett for kr 299 Bestill abonnement på kvinnebladet Kamille i dag. Du får 8 nr av bladet for kun kr 299,- og et Shapu Ostesett (verdi 599 kr) gratis i gave.

Eksklusivt ostesett med vakker marmorfjel og ostekniver fra Shãpu. Det blir et dekorativt innslag i din borddekning. Non-stick belegning som gjør det lettere å skjære i osten og lettere å rengjøre.

Klikk for tilbud Spare 697 kr!

3 nr. Tara + Nordic wake up light for kun 228 kr.

3 nr. Tara + Nordic wake up light for kun 228 kr. Mindre sollys høst og vinter kan skape problemer for kroppens naturlige døgnrytme. Nå har du muligheten til å få 3 nr. Tara + Nordic wake up light for kun 228 kr. inkludert levering.

Nordic Wake up light er mer enn en vekkerklokke, men like enkel å bruke. Dessuten har den flere funksjoner og kan tilpasses nettopp ditt søvnbehov. Verdi: Kr 550.

Klikk for tilbud Spare 670 kr!

5 nr. Tara + Badevekt med kroppsanalyse

5 nr. Tara + Badevekt med kroppsanalyse Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Badevekt med kroppsanalyse for kun 308 inkludert levering.

Med en digital badevekt får du ikke bare vite hvor mye du veier – den har også en rekke andre funksjoner som sier noe om helsa. Det kan bidra til å holde motivasjonen oppe når du hele tiden kan følge med på utviklingen i den medfølgende appen:

- Måling av vekt, fettprosent, muskelmasse og kroppsvæske.
- Utregning av BMI.
- Automatisk overføring av data til telefon eller nettbrett.

Verdi: Kr 700

Klikk for tilbud Spare 920 kr!

Flere tilbud med kvinneblader