skip to main content

Tilbud på norske kvinneblader med velkomstpakke

Kvinneblader er skrevet av kvinner, for kvinner. I disse kvinneblader deler kvinner sine erfaringer, utfordringer, sorger og gleder. Kvinnebladene tar ditt behov på alvor og du kan lese alle tenkelige aspekter ved kvinnelivet som helse, skjønnhet, arbeidsliv og fritid. Du finner også lesestoff om sex og samliv. Her finner du aktuelle tilbud på kvinneblader hvor du kan spare penge. Bestill og få velkomstpakke med fine gaver.

6 utgaver av VI OVER 60 kun kr 249 (Spar kr 345)

6 utgaver av VI OVER 60 kun kr 249 (Spar kr 345) VI OVER 60 er like aktuelt for både kvinner og menn med en god blanding av nytte, tips og inspirasjon.

Du kan bestille et abonnement til deg selv eller som julegave. Uansett er det 6 utgaver av VI OVER 60 for kun kr 249 (spar kr 345 i forhold til løssalg).

Klikk for tilbud Spare 345 kr!

Få 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker

Få 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara + Active Fit Tracker for kun kr 229,00 + kr 69,00 i porto og ekspedisjon.

Smart aktivitetsur, der måler skridt, puls og søvn. Bliv motiveret til mere motion og en sundere hverdag. Active Fit Tracker er et ur, der fører dagbog over dine aktiviteter.

Klikk for tilbud Spare 850 kr!

Tara 5 utg + Jewellery of Copenhagen klokke

Tara 5 utg + Jewellery of Copenhagen klokke Dagens 40-åringer er mangfoldige. Tara, Norges største kvinnemagasin for kvinner 40+ erkjenner kontrastene og sammenhengene i livet, og ønsker å møte deg der du er i livet ditt. Tara ønsker å inspirere, glede, gi deg innsikt og gjøre deg klokere, med et annet utgangspunkt enn andre kvinneblader.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 229,-* Med på kjøpet får du en Jewellery of Copenhagen klokke forgyldt eller forsølvet rustfritt stål (verdi kr 799).

*69,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 994 kr!

Flere tilbud med kvinneblader