skip to main content

Gjør Det Selv abonnement

Liker du å gjøre ting selv? Med bladet Gjør det selv får du tips fra håndverkere i Skandinavias beste blad med inspirasjon og nyheter. Hvis du vil prøve bladet kan du bestille et abonnement online. Som ny abonnent får du en velkomstgave og et par numre billigere. Bestill dit abonnement på Gjør det selv online og spar penge.

Gjør Det Selv + Multikutter fra Tech-Pro for kr 99 + porto

Gjør Det Selv + Multikutter fra Tech-Pro for kr 99 + porto Med multikutteren kan du enkelt lage nøyaktig rette snitt når du for eksempel vil kappe en karmlist, sage et hull i en gipsplate eller eller stemme ut til et beslag – det er også derfor multikutteren blir kalt et elektrisk stemjern.

Netop nu kan du bestille 2 utgave av Gjør Det Selv + Multikutter fra Tech-Pro for kun kr 99 + 49 kr i porto.

Klikk for tilbud Spare 713 kr!

2 utg. av Gjør Det Selv + Veggskanner med fuktmåler

2 utg. av Gjør Det Selv + Veggskanner med fuktmåler Med den nye veggskanneren fra Tech-Pro er det nemlig lett å slippe å begå dyre feil. Det er farlig, ergerlig, og kan være ekstremt dyrt hvis du er så uheldig å treffe en strømførende ledning eller et vannrør når du borer i vegger. Verdi: kr 499

Netop nu kan du bestille 2 utgaver av Gjør Det Selv + Veggskanner med fuktmåler fra Tech-Pro for kun kr 99 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 563 kr!

2 utg av Gjør Det Selv + 360 graders sirkellaser

2 utg av Gjør Det Selv + 360 graders sirkellaser Uansett om du skal sette opp fliser på veggen, henge opp bilder i samme høyde, nivellere et gulv eller lage fall på en terrasse, er en sirkellaser et genialt verktøy.

Netop nu kan du bestille 2 utgave av Gjør Det Selv + 360 graders sirkellaser for kun kr 99 + 49kr i porto

I hver utgave får du masser av håndverkertips, gode råd og anvisninger som du enkelt kan følge med utførlige trinn-for-trinn-instruksjoner.

Klikk for tilbud Spare 867 kr!

Flere tilbud med Gjør Det Selv