skip to main content

Gjør Det Selv abonnement

Liker du å gjøre ting selv? Med bladet Gjør det selv får du tips fra håndverkere i Skandinavias beste blad med inspirasjon og nyheter. Hvis du vil prøve bladet kan du bestille et abonnement online. Som ny abonnent får du en velkomstgave og et par numre billigere. Bestill dit abonnement på Gjør det selv online og spar penge.

2 utg. av Gjør Det Selv + Veggskanner med fuktmåler

2 utg. av Gjør Det Selv + Veggskanner med fuktmåler Med den nye veggskanneren fra Tech-Pro er det nemlig lett å slippe å begå dyre feil. Det er farlig, ergerlig, og kan være ekstremt dyrt hvis du er så uheldig å treffe en strømførende ledning eller et vannrør når du borer i vegger. Verdi: kr 499

Netop nu kan du bestille 2 utgaver av Gjør Det Selv + Veggskanner med fuktmåler fra Tech-Pro for kun kr 99 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 563 kr!

Gjør Det Selv + Original duffelbag fra Outpack

Gjør Det Selv + Original duffelbag fra Outpack Netop nu kan du bestille 2 utgaver av Gjør Det Selv + Original duffelbag fra Outpack for kun kr 99 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

Gjør Det Selv er magasinet for deg som gjerne vil gjøre arbeidet selv.

Den nye, solide duffelbagen fra Outpack kan romme hele 30 liter, er meget allsidig og har et hav av bruksområder. Verdi: kr 750

Klikk for tilbud Spare 788 kr!

Gjør Det Selv 99kr + Støydempende Bluetooth-hodetelefon

Gjør Det Selv 99kr + Støydempende Bluetooth-hodetelefon Netop nu kan du bestille 2 utgaver av Gjør Det Selv + Støydempende Bluetooth-hodetelefoner for kun kr 99 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

- Steng støyen ute når du jobber
- Fremragende aktiv støydemping
- Behagelig å ha på i mange timer
- Batteriet holder i opptil 20 timer

Verdi: kr 699

Klikk for tilbud Spare 699 kr!

Flere tilbud med Gjør Det Selv