skip to main content

Gjør Det Selv abonnement

Liker du å gjøre ting selv? Med bladet Gjør det selv får du tips fra håndverkere i Skandinavias beste blad med inspirasjon og nyheter. Hvis du vil prøve bladet kan du bestille et abonnement online. Som ny abonnent får du en velkomstgave og et par numre billigere. Bestill dit abonnement på Gjør det selv online og spar penge.

1 utgaver av Gjør Det Selv + Universalpipe for kun kr 39

1 utgaver av Gjør Det Selv + Universalpipe for kun kr 39 Med den nye universalpipe i lommen, trenger du aldri mer å kaste bort tiden på å lete etter den riktig størrelse pipenøkkel. Universalpipen passer til alt.

Netop nu kan du bestille 1 utgave av Gjør Det Selv + Universalpipe for kun kr 39 + kr 29 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 239 kr!

Gjør Det Selv 2 utg + skrumaskin fra NOVAPLUS

Gjør Det Selv 2 utg + skrumaskin fra NOVAPLUS I Gjør Det Selv får du masser av håndverkertips, gode råd og anvisninger som du enkelt kan følge med våre utførlige trinn-for-trinn-instruksjoner. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er det noe for deg, og Gjør Det Selv sørger for du sparer masser av penger og får et vellykket resultat – hver gang!

Netop nu kan du bestille 2 utgaver av Gjør Det Selv + Skrumaskin fra NOVAPLUS for kun kr 89 + 49kr i porto

Klikk for tilbud Spare 467 kr!

2 utgaver av Gjør Det Selv + Kompakt plansliper fra Tech-Pro

2 utgaver av Gjør Det Selv + Kompakt plansliper fra Tech-Pro Liten og hendig plansliper i velkjent Tech-Pro kvalitet. Med 15.000 rystelser i minuttet, pusser og sliper den effektivt og raskt. Slipesålen er 113 x 108 mm, så du kan også slipe større overflater. Den rektangulære utformingen av slipesålen gjør det mulig å komme helt inntil kanter og helt inn i hjørner med plansliperen.

Netop nu kan du bestille 2 utgave av Gjør Det Selv + Kompakt plansliper fra Tech-Pro for kun kr 89 + 49kr i porto. I hver utgave får du masser av håndverkertips, gode råd og anvisninger som du enkelt kan følge med våre utførlige trinn-for-trinn-instruksjoner.

Klikk for tilbud Spare 569 kr!