skip to main content

Illustrert Vitenskap abonnement med gave

En god måte å starte et abonnement på bladet Illustrert Vitenskap er å bruke en av de tilbud tilgjengelig online. På denne siden samler vi dem slik at du kan velge en gave du liker mest.

Pris for abonnement på Illustrert Vitenskap er bare et sted mellom kr 80-150 for 2 numre. Gaven i velkomstpakken får du gratis når du har betalt abonnementet.

Aktuelle tilbud på Illustrert Vitenskap

Illustrert Vitenskap + PROX11 full HD actionkamera

Illustrert Vitenskap + PROX11 full HD actionkamera Over en halv million nordmenn leser i dag Illustrert Vitenskap. Forklaringen er at llustrert Vitenskap tilfredstiller nysgjerrigheten din – på tvers av alder og kjønn. Kort sagt har du muligheten til å bli klokere på verden rundt deg.

Nå har du muligheten til å bestille 2 utgaver av Illustrert Vitenskap + PROX11 full HD actionkamera. Alt dette får du får bare 99,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto og ekspedisjon).

Klikk for tilbud Spare 667 kr!

Illustrert Vitenskap + Ultralett sammenleggbar ryggsekk

Illustrert Vitenskap + Ultralett sammenleggbar ryggsekk Akkurat nå kan du få en Ultralett sammenleggbar ryggsekk sammen med Illustrert Vitenskap.

Den nye og smarte Outpack-ryggsekken er en sammenleggbar ryggsekk i slitesterkt, vannavvisende materiale som nesten veier like lite som en tennisball.

Nå kan du bestille:
2 utgaver av Illustrert Vitenskap + Ultralett sammenleggbar ryggsekk for kun kr 49,50 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 417 kr!

3 utgaver av Illustrert Vitenskap + Nordic Steamer

3 utgaver av Illustrert Vitenskap + Nordic Steamer Steamer Designen er minimalistisk, lett og brukervennlig. Den varme dampen gjør det mulig å fjerne vanskelige folder og glatter ut forskjellige tekstiler raskt og effektivt, samtidig som den fjerner støv og visse bakterier.

Spesifikasjoner:

• 25–30 sekunders oppvarming
• 100 ml vanntank
• 2 meter ledning

Verdi: 999,-

Du kan nå bestille:

3 utgaver av Illustrert Vitenskap + Nordic Steamer for kun kr 149 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1102 kr!

Flere tilbud med Illustrert Vitenskap