skip to main content

Illustrert Vitenskap abonnement med velkomstpakke

En god måte å starte et abonnement på bladet Illustrert Vitenskap er å bruke en av de tilbud tilgjengelig online. På denne siden samler vi dem slik at du kan velge og vrake velkomstpakke og gave som du liker mest.

Prisen for å teste et par utgaver av bladet er bare et sted mellom kr 80-150 for 2 numre. Gaven i velkomstpakken får du gratis når du har betalt abonnementet. Her finner du aktuelle tilbud fra Bonnier på Illustrert Vitenskap.

Illustrert Vitenskap 2 utg + Mitilux-kikkert

Illustrert Vitenskap 2 utg + Mitilux-kikkert Over en halv million nordmenn leser i dag Illustrert Vitenskap. Forklaringen er at llustrert Vitenskap tilfredstiller nysgjerrigheten din – på tvers av alder og kjønn. Kort sagt har du muligheten til å bli klokere på verden rundt deg.

Nå har du muligheten til å bestille 2 eller 6 utgaver av Illustrert Vitenskap + Mitilux-kikkert. Alt dette får du får bare 59,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto og ekspedisjon).

Klikk for tilbud
Du sparer: 980 kr

Illustrert Vitenskap + Vinyl Tech bluetooth-hodetelefoner

Illustrert Vitenskap + Vinyl Tech bluetooth-hodetelefoner Over en halv million nordmenn leser i dag Illustrert Vitenskap. Forklaringen er at llustrert Vitenskap tilfredstiller nysgjerrigheten din – på tvers av alder og kjønn. Kort sagt har du muligheten til å bli klokere på verden rundt deg.

Som abonnent får du ikke bare bladet, men også tilgang til en lang rekke digitale tjenester, bl.a. deres store artikkelarkiv, e-magasiner og videonettsted.

Nå har du muligheten til å bestille 2 eller 6 utgaver av Illustrert Vitenskap + Vinyl Tech bluetooth-hodetelefoner. Alt dette får du får bare 59,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto og ekspedisjon).

Vinyl Tech bluetooth-hodetelefoner:
• Ren trådløs lyd via Bluetooth 4.2
• Behagelige å ha på i mange timer
• Enkle å ha med på farten
Verdi 399,-

Klikk for tilbud
Du sparer: 507 kr

Illustrert Vitenskap 2 utg + Elementum-knivsett

Illustrert Vitenskap 2 utg + Elementum-knivsett Få siste nytt fra forskningens frontlinje og spennende fortellinger om nye teknologiske gjennombrudd.

Nå har du muligheten til å bestille 2 utgaver av Illustrert Vitenskap + Elementum-knivsett. Alt dette får du får bare 49,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto og ekspedisjon.)

Du får både en stor kokkekniv til kjøttskjæring og filetering og en santoku chopper – perfekt til å hakke og snitte grøntsaker. Begge knivene måler 29 cm i full lengde og er fremstilt i rustfritt stål. Utstyr kjøkkenet med et nytt, flott knivsett til mange timers matlaging. Verdi kr. 499.

Klikk for tilbud
Du sparer: 617 kr

Flere tilbud med Illustrert Vitenskap er vist nedenfor.

Søk tilbud

Tilbud på slankemiddel

Her finner du gode tilbud på slankemiddel at prøve:
Slankemiddel


Tilbud som andre ser på

Komplett Mobil MiniFlex 1 GB kampanjepris 125,- mnd.

Få en fleksibel mobilhverdag med MiniFlex. Få Komplett Mobil MiniFlex 1 GB for kampanjepris 125,-...

Gratis konkurranser

Hva ønsker du vinne gratis idag? Linker til alle gratis konkurranser på Internett finner du på siden Bli en vinner.no.