skip to main content

Illustrert Vitenskap abonnement med gave

En god måte å starte et abonnement på bladet Illustrert Vitenskap er å bruke en av de tilbud tilgjengelig online. På denne siden samler vi dem slik at du kan velge en gave du liker mest.

Pris for abonnement på Illustrert Vitenskap er bare et sted mellom kr 80-150 for 2 numre. Gaven i velkomstpakken får du gratis når du har betalt abonnementet.

Aktuelle tilbud på Illustrert Vitenskap

Illustrert Vitenskap 2 utg + True Wireless in-ear

Illustrert Vitenskap 2 utg + True Wireless in-ear Bli underholdt og utfordret, og forstå den verdenen som omgir deg. Bli med på oppdagelsesreise – fra jordens dypeste kløft til universets ytterste grenser. Gled deg til siste nytt fra forskningens frontlinje og spennende fortellinger om nye teknologiske gjennombrudd.

Akkurat nå kan du få True Wireless in-ear sammen med Illustrert Vitenskap.

Få 2 utgaver av Illustrert Vitenskap + True Wireless in-ear for kun kr 99,50 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 375 kr!

2 utgaver av Illustrert Vitenskap + Digital blodtrykksmåler

2 utgaver av Illustrert Vitenskap + Digital blodtrykksmåler Blodtrykksmåleren er svært nøyaktig og overholder alle gjeldende standarder. Den har bevegelsessensor som advarer deg hvis du sitter for urolig, og den gir også beskjed ved uregelmessig puls.

Nå har du muligheten til å bestille 2, 6 eller 12 utgaver av Illustrert Vitenskap + Digital blodtrykksmåler. Alt dette får du får bare 49,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto og ekspedisjon.)

Klikk for tilbud Spare 475 kr!

Illustrert Vitenskap + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen

Illustrert Vitenskap + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen Bli underholdt og utfordret, og forstå den verdenen som omgir deg. Bli med på oppdagelsesreise – fra jordens dypeste kløft til universets ytterste grenser. Gled deg til siste nytt fra forskningens frontlinje og spennende fortellinger om nye teknologiske gjennombrudd. Alltid med en vitenskapelig forklaring underveis. Som abonnent får du ikke bare bladet, men også tilgang til en lang rekke digitale tjenester, bl.a. vårt store artikkelarkiv, e-magasiner og videonettsted.

Nå kan du bestille 2 utgaver av Illustrert Vitenskap + Bluetooth gimbal-stabilisator til mobiltelefonen for kun kr 139 + kr 39 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 685 kr!

Flere tilbud med Illustrert Vitenskap