skip to main content

Illustrert Vitenskap abonnement med gave

En god måte å starte et abonnement på bladet Illustrert Vitenskap er å bruke en av de tilbud tilgjengelig online. På denne siden samler vi dem slik at du kan velge en gave du liker mest.

Pris for abonnement på Illustrert Vitenskap er bare et sted mellom kr 80-150 for 2 numre. Gaven i velkomstpakken får du gratis når du har betalt abonnementet.

Aktuelle tilbud på Illustrert Vitenskap

Illustrert Vitenskap + PROX11 full HD actionkamera

Illustrert Vitenskap + PROX11 full HD actionkamera Over en halv million nordmenn leser i dag Illustrert Vitenskap. Forklaringen er at llustrert Vitenskap tilfredstiller nysgjerrigheten din – på tvers av alder og kjønn. Kort sagt har du muligheten til å bli klokere på verden rundt deg.

Nå har du muligheten til å bestille 2 utgaver av Illustrert Vitenskap + PROX11 full HD actionkamera. Alt dette får du får bare 99,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto og ekspedisjon).

Klikk for tilbud Spare 667 kr!

Illustrert Vitenskap 2 utg + VEEGO Bluetooth-høyttaler

Illustrert Vitenskap 2 utg + VEEGO Bluetooth-høyttaler Akkurat nå kan du få en VEEGO Bluetooth-høyttaler sammen med Illustrert Vitenskap

Med den elegante, trådløse høyttaleren fra VEEGO kan du nyte musikken din i hagen, på stranden, i båten, på campingturen, hos venner eller hvor du enn måtte befinne deg.

Nå kan du bestille 2 utgaver av Illustrert Vitenskap + VEEGO Bluetooth-høyttaler for kun kr 79,50 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 587 kr!

2 utgaver av Illustrert Vitenskap + VEGGO Weekendveske

2 utgaver av Illustrert Vitenskap + VEGGO Weekendveske Er du ute etter en flott og robust veske i god kvalitet, er denne lekre weekendvesken fra VEEGO et glimrende valg. Den er et perfekt alternativ til håndbagasjekofferten på flyet og kan til og med brukes som treningsbag.

Nå kan du bestille:

2 utgaver av Illustrert Vitenskap + VEGGO Weekendveske for kun kr 69,50 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.

6 utgaver av Illustrert Vitenskap + VEGGO Weekendveske for kun kr 169,50 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 797 kr!

Flere tilbud med Illustrert Vitenskap