skip to main content

Interiørblader: abonnement med gave

Et interiørblad gir deg tips og idéer til oppussing og ommøblering. I denne kategori med blader finner du norske interiørblader som omhandler leiligheter, villaer, herrgårdar og gamle trehus.

Interiørdesign er for mange mennesker en morsom hobby. Interiøret er meget personlig men du trenger kanske litt inspirasjon. Då kan du bestille et abonnement på et interiørblad.

Tilbud på abonnement med interiørblad

Her finner du aktuelle tilbud på interiørblader hvor du får velkomstpakke med gratis gave. Spar penge!

3 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi Poppy-krus

3 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi Poppy-krus Kruset fra Hammershøi Poppy er en del av den fine Hammershøi Poppy-kolleksjonen fra Kähler. Du får Kähler Hammershøi Poppy-krus når du bestiller 3 utgaver av BoligPluss for kr 228 inkluderat levering.

Klikk for tilbud Spare 748 kr!

BoligPluss 5 utg + Kähler Hammershøi-kanne

BoligPluss 5 utg + Kähler Hammershøi-kanne Abonner i dag og få 5 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi-kanne for kun kr. 329,- + 79,- i porto og ekspedisjon. BoligPluss inspirerer deg og guider deg gjennom en verden av interiør, møblering og oppussing!

Klikk for tilbud Spare 869 kr!

3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler

3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler BoligPluss inspirerer deg og guider deg gjennom en verden av interiør, møblering og oppussing. Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler for kun kr. 208 inkl. levering.

Trådløs høyttaler i en enkel og minimalistisk design som glir vakkert inn i interiøret. Den rene utformingen av høyttaleren mykes opp av tekstil i en flott lysegrå nyanse på forsiden, noe som gjør det enkelt å finne en plass til den, enten det er i stuen, på soverommet eller på kontoret. Verdi: kr 549

Klikk for tilbud Spare 719 kr!

Flere tilbud med interiørblader