skip to main content

Abonnement på interiørblader med gave

Et interiørmagasin gir deg tips og idéer til oppussing og ommøblering. I denne kategori med blader finner du norske interiørblader som omhandler leiligheter, villaer, herrgårdar og gamle trehus.

Interiørdesign er for mange mennesker en morsom hobby. Interiøret er meget personlig men du trenger kanske litt inspirasjon. Då kan du bestille et abonnement på et interiørblad.

Bestille interiørmagasin med gave

Her finner du aktuelle tilbud på interiørmagasiner hvor du får velkomstpakke med gratis gave. Spar penge!

BoligPluss 5 utg + Frederik Bagger-glass

BoligPluss 5 utg + Frederik Bagger-glass Magasinet BoligPluss tipser deg om alt fra møblering, fargevalg og oppussing til matlaging, borddekking og hagestell m.m.

Nå kan du få 5 utgaver av BoligPluss + Frederik Bagger-glass for kun kr. 239,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Serien med Crispy-glass fra Frederik Bagger kombinerer moderne og tradisjonell design. Serien er inspirert av klassiske konjakkglass fra 1940-tallet og er laget av det vakreste krystallglass.

Klikk for tilbud Spare 1058 kr!

BoligPluss 3 utg + Lyngby Kronelysestaker

BoligPluss 3 utg + Lyngby Kronelysestaker Magasinet BoligPluss tipser deg om alt fra møblering, fargevalg og oppussing til matlaging, borddekking og hagestell m.m.

Nå kan du få 3 utgaver av BoligPluss + kronelysestaker fra Lyngby Porcelæn for kun kr. 129,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Vakre og stilrene kronelysestaker fra Lyngby Porcelæn. De kommer garantert til å skape god stemning.

Klikk for tilbud Spare 488 kr!

5 utgaver av BoligPluss + Becksöndergaard crossbody-veske

5 utgaver av BoligPluss + Becksöndergaard crossbody-veske Tilfør garderoben et frisk pust med denne elegante vesken fra Becksöndergaard. Vesken er ideell til fest, men du kan også bruke den som crossbody-veske til hverdags for å piffe opp antrekket.

Abonner i dag og få 5 utgaver av BoligPluss + Becksöndergaard crossbody-veske - svart eller leopard for kun kr. 229,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 869 kr!

Flere tilbud med interiørblader