skip to main content

Abonnement på interiørblader med gave

Et interiørmagasin gir deg tips og idéer til oppussing og ommøblering. I denne kategori med blader finner du norske interiørblader som omhandler leiligheter, villaer, herrgårdar og gamle trehus.

Interiørdesign er for mange mennesker en morsom hobby. Interiøret er meget personlig men du trenger kanske litt inspirasjon. Då kan du bestille et abonnement på et interiørblad.

Bestille interiørmagasin abonnement med gave

Her finner du aktuelle tilbud på interiørmagasiner hvor du får velkomstpakke med gratis gave. Spar penge!

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer Kay Bojesen og BO BEDRE har i samarbeid laget denne limited edition av Kay Bojesens ikoniske turtelduer.

Turtelduene, som kommer i en pakke på to, passer både på skrivebordet, i soverommet og i stuen og er en dekorativ liten påminnelse om kjærligheten.

Nu kan du bestille:

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer for kr. 399 + kr. 79 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1099 kr!

8 nr av Bonytt + 2 stk Magnor Boblen vaser

8 nr av Bonytt + 2 stk Magnor Boblen vaser I dette tilbud på Bonytt blade får du 8 nr for kun kr 299. Du får også premien som er 2 stk Magnor Boblen vaser, designet av Finn Schjøll.

Formgivningen av vasen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Magnor Boblen vaser er 7 cm i høyden og har verdi kr 579.

Klikk for tilbud Spare 1060 kr!

3 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi Poppy-krus

3 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi Poppy-krus Kruset fra Hammershøi Poppy er en del av den fine Hammershøi Poppy-kolleksjonen fra Kähler. Du får Kähler Hammershøi Poppy-krus når du bestiller 3 utgaver av BoligPluss for kr 228 inkluderat levering.

Klikk for tilbud Spare 748 kr!

Flere tilbud med interiørblader