skip to main content

Abonnement på interiørblader med gave

Et interiørmagasin gir deg tips og idéer til oppussing og ommøblering. I denne kategori med blader finner du norske interiørblader som omhandler leiligheter, villaer, herrgårdar og gamle trehus.

Interiørdesign er for mange mennesker en morsom hobby. Interiøret er meget personlig men du trenger kanske litt inspirasjon. Då kan du bestille et abonnement på et interiørblad.

Bestille interiørmagasin abonnement med gave

Her finner du aktuelle tilbud på interiørmagasiner hvor du får velkomstpakke med gratis gave. Spar penge!

3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler

3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler BoligPluss er for deg som interesserer deg for bolig og innredning, eller til deg som trenger inspirasjon. Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler for kun kr. 129,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Høyttaleren er av god kvalitet, så du får en god lytteopplevelse enten du vil høre på musikk, lydbok eller noe annet. Musikken styres direkte fra Bluetooth på smarttelefonen din. Det er mikrofon i høyttaleren, slik at du kan motta anrop på den.

Avspillingstid: ca. 7 timer, slik at du kan nye musikk mesteparten av dagen. Automatisk og enkel sammenkobling via Bluetooth. Leveres med ladekabel, AUX-kabel og bruksanvisning.

Klikk for tilbud Spare 719 kr!

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer Kay Bojesen og BO BEDRE har i samarbeid laget denne limited edition av Kay Bojesens ikoniske turtelduer.

Turtelduene, som kommer i en pakke på to, passer både på skrivebordet, i soverommet og i stuen og er en dekorativ liten påminnelse om kjærligheten.

Nu kan du bestille:

6 utgaver av BO BEDRE + Kay Bojesens turtelduer for kr. 399 + kr. 79 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1099 kr!

8 nr av Bonytt + 2 stk Magnor Boblen vaser

8 nr av Bonytt + 2 stk Magnor Boblen vaser I dette tilbud på Bonytt blade får du 8 nr for kun kr 299. Du får også premien som er 2 stk Magnor Boblen vaser, designet av Finn Schjøll.

Formgivningen av vasen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Magnor Boblen vaser er 7 cm i høyden og har verdi kr 579.

Klikk for tilbud Spare 1060 kr!

Flere tilbud med interiørblader