skip to main content

BoligPluss abonnement med gave

I BoligPluss får du lese artikler og reportasje om alt interiør fra Norges fineste hus. Du får tips fra vakre hjem og interiør om møblering, borddekking, fargevalg m.m.

Et abonnement på BoligPluss gir deg 12 utgaver rett hjem i postkassen. Her finner du aktuelle tilbud på BoligPluss abonnement hvor du også får gave på kjøpet uten ekstra kostnad.

3 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi Poppy-krus

3 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi Poppy-krus Kruset fra Hammershøi Poppy er en del av den fine Hammershøi Poppy-kolleksjonen fra Kähler. Du får Kähler Hammershøi Poppy-krus når du bestiller 3 utgaver av BoligPluss for kr 228 inkluderat levering.

Klikk for tilbud Spare 748 kr!

BoligPluss 5 utg + Kähler Hammershøi-kanne

BoligPluss 5 utg + Kähler Hammershøi-kanne Abonner i dag og få 5 utgaver av BoligPluss + Kähler Hammershøi-kanne for kun kr. 329,- + 79,- i porto og ekspedisjon. BoligPluss inspirerer deg og guider deg gjennom en verden av interiør, møblering og oppussing!

Klikk for tilbud Spare 869 kr!

3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler

3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler BoligPluss inspirerer deg og guider deg gjennom en verden av interiør, møblering og oppussing. Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler for kun kr. 208 inkl. levering.

Trådløs høyttaler i en enkel og minimalistisk design som glir vakkert inn i interiøret. Den rene utformingen av høyttaleren mykes opp av tekstil i en flott lysegrå nyanse på forsiden, noe som gjør det enkelt å finne en plass til den, enten det er i stuen, på soverommet eller på kontoret. Verdi: kr 549

Klikk for tilbud Spare 719 kr!