skip to main content

BoligPluss abonnement med gave

I BoligPluss får du lese artikler og reportasje om alt interiør fra Norges fineste hus. Du får tips fra vakre hjem og interiør om møblering, borddekking, fargevalg m.m.

Et abonnement på BoligPluss gir deg 12 utgaver rett hjem i postkassen. Her finner du aktuelle tilbud på BoligPluss abonnement hvor du også får gave på kjøpet uten ekstra kostnad.

BoligPluss 3 utg + kronelysestaker fra Lyngby Porcelæn

BoligPluss 3 utg + kronelysestaker fra Lyngby Porcelæn BoligPluss er for deg som interesserer deg for bolig og innredning, eller til deg som trenger inspirasjon. Magasinet er fullt av gode tips, råd og nyheter om møblering og oppussing!

Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + kronelysestaker fra Lyngby Porcelæn for kun kr. 129,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 474 kr!

BoligPluss 5 utg kr 299 + Frederik Bagger-glass i gave

BoligPluss 5 utg kr 299 + Frederik Bagger-glass i gave BoligPluss er for deg som interesserer deg for bolig og innredning, eller til deg som trenger inspirasjon. Magasinet er fullt av gode tips, råd og nyheter om møblering og oppussing!

Tilbud
Abonner i dag og få 5 utgaver av BoligPluss + Frederik Bagger-glass for kun kr. 229,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Serien er inspirert av klassiske konjakkglass fra 1940-tallet og er laget av det vakreste krystallglass. Glassene kan brukes både ved spesielle anledninger og til hverdags, hvor det eksklusive uttrykket vil tilføre litt ekstra luksus.

Klikk for tilbud Spare 1068 kr!

BoligPluss 5 utg + Nordic Steamer

BoligPluss 5 utg + Nordic Steamer BoligPluss er for deg som interesserer deg for bolig og innredning, eller til deg som trenger inspirasjon. Magasinet er fullt av gode tips, råd og nyheter om møblering og oppussing!

Abonner i dag og få 5 utgaver av BoligPluss, samt en Nordic Steamer kun 259 kr. + 79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1239 kr!