skip to main content

BoligPluss abonnement med gave

Med abonnement på BoligPluss får du et populært norsk magasin som fokuserer på interiør, design og inspirasjon for hjemmet. Du får lese artikler og reportasje om alt interiør fra Norges fineste hus. Du får tips fra vakre hjem og interiør om møblering, borddekking, fargevalg m.m.

Et BoligPluss årsabonnement gir deg 12 utgaver rett hjem i postkassen. Her finner du aktuelle tilbud på BoligPluss abonnement hvor du også får gave på kjøpet uten ekstra kostnad.

Tilbud på Bolig Pluss

3 nr av Bolig Pluss til 229 kr + Kähler Omaggio Nuovo Vase

3 nr av Bolig Pluss til 229 kr + Kähler Omaggio Nuovo Vase

Bestill et abonnement på Bolig Pluss og få en flott Omaggio Nuovo vase fra Kähler. Vakker vaseserie håndmalt og designet...

Klikk for tilbud

Flere fordeler med abonnement på BoligPluss

For å få tilgang til eksklusivt innhold og fordeler, kan du tegne et abonnement på Boligpluss. Når du har et abonnement, kan du logge inn på "min side" for å administrere dine innstillinger og se tidligere utgaver av magasinet.

Du får tilgang til eksklusivt digitalt innhold som ikke er tilgjengelig for ikke-abonnenter, inkludert tidligere utgaver av magasinet og spesialutgaver.

Men den største fordelen er at du får magasinet levert rett hjem i postkassen. Dette gjør at du kan nyte inspirerende innhold om interiør, design og hjemmet i ditt eget tempo.