skip to main content

BoligPluss abonnement med gave

I BoligPluss får du lese artikler og reportasje om alt interiør fra Norges fineste hus. Du får tips fra vakre hjem og interiør om møblering, borddekking, fargevalg m.m.

Et abonnement på BoligPluss gir deg 12 utgaver rett hjem i postkassen. Her finner du aktuelle tilbud på BoligPluss abonnement hvor du også får gave på kjøpet uten ekstra kostnad.

Boligpluss 3 utg + Nordic trådløse hodetelefoner

Boligpluss 3 utg + Nordic trådløse hodetelefoner BoligPluss inspirerer deg og guider deg gjennom en verden av interiør, møblering og oppussing! Nå kan du få de siste nyhetene og de beste rådene direkte i din postkasse!

Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløse hodetelefoner for kun kr. 129,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Hodetelefonene er designet i en strømlinjeformet, lett design – perfekt når du er på vei til skole eller jobb eller på lengre reiser.

Klikk for tilbud Spare 869 kr!

3 utgaver av BoligPluss + Nordic smoothie-blender

3 utgaver av BoligPluss + Nordic smoothie-blender BoligPluss er for deg som interesserer deg for bolig og innredning, eller til deg som trenger inspirasjon. Magasinet er fullt av gode tips, råd og nyheter om møblering og oppussing!

Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + Nordic smoothie-blender for kun kr. 129,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 569 kr!

3 utgaver av BoligPluss + Nordic Bakesett for kun kr 129

3 utgaver av BoligPluss + Nordic Bakesett for kun kr 129 Abonner i dag og få 3 utgaver av BoligPluss + Nordic Bakesett for kun kr. 129,- + 79,- i porto og ekspedisjon.


Med dette smarte settet fra Nordic, blir det enda lettere å bake dine favoritter. Settet består av:

Bakematte
Elt, form eller rull deigen ut på bakematten, så slipper du å vaske benken. Bakematten kan gå rett i ovnen, så du slipper å bruke bakepapir.

Kjevle
Gjør det lett å kjevle ut deigen. Bruk en av de tre måleringene for å få en jevn deig som er akkurat passe tjukk.

Muffinsform
Har plass til 12 sunne muffins, holder deigen på plass og gir et flott resultat.

Deigskraper
Gjør det lett å få ut all deigen av bollen, og kan brukes til å dele opp deigen i mindre biter.

Klikk for tilbud Spare 870 kr!