skip to main content

BoligPluss abonnement med gave

I BoligPluss får du lese artikler og reportasje om alt interiør fra Norges fineste hus. Du får tips fra vakre hjem og interiør om møblering, borddekking, fargevalg m.m.

Et abonnement på BoligPluss gir deg 12 utgaver rett hjem i postkassen. Her finner du aktuelle tilbud på BoligPluss abonnement hvor du også får gave på kjøpet uten ekstra kostnad.

BoligPluss 5 utg + Frederik Bagger-glass

BoligPluss 5 utg + Frederik Bagger-glass Magasinet BoligPluss tipser deg om alt fra møblering, fargevalg og oppussing til matlaging, borddekking og hagestell m.m.

Nå kan du få 5 utgaver av BoligPluss + Frederik Bagger-glass for kun kr. 239,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Serien med Crispy-glass fra Frederik Bagger kombinerer moderne og tradisjonell design. Serien er inspirert av klassiske konjakkglass fra 1940-tallet og er laget av det vakreste krystallglass.

Klikk for tilbud Spare 1058 kr!

5 utgaver av BoligPluss + Becksöndergaard crossbody-veske

5 utgaver av BoligPluss + Becksöndergaard crossbody-veske Tilfør garderoben et frisk pust med denne elegante vesken fra Becksöndergaard. Vesken er ideell til fest, men du kan også bruke den som crossbody-veske til hverdags for å piffe opp antrekket.

Abonner i dag og få 5 utgaver av BoligPluss + Becksöndergaard crossbody-veske - svart eller leopard for kun kr. 229,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 869 kr!

BoligPluss 5 utg + Lyngby Curve-Vase fra Lyngby Porcelæn

BoligPluss 5 utg + Lyngby Curve-Vase fra Lyngby Porcelæn BoligPluss er for deg som interesserer deg for bolig og innredning, eller til deg som trenger inspirasjon. Magasinet er fullt av gode tips, råd og nyheter om møblering og oppussing!

Få 5 utgaver av BoligPluss + Lyngby Curve-Vase fra Lyngby Porcelæn for kun kr. 229,- + 79,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 669 kr!