skip to main content

Rom123 Abonnement - Bestill til kampanjepris

Med et Rom123 abonnement får du interiørbladet for alle som ønsker å fornye hjemmet sitt. Bladet har reportasjer, tips og gjør-det-selv guider på friske og fargerike sider.

Rom123 utges av Story House Egmont 11 ganger i året og med et abonnement får du bladet rett hjem i postkassen. Start abonnere ved å bruke et abonnementstilbud med kampanjepris, hvor du får en gave uten ekstra kostnad.

Tilbud på Rom 123 abonnement

Rom123 abonnement startdato og påmelding

Vanligvis må et forlag motta bestilling 10 ukedager før utgivelsesdato for at du skal få nestkommende utgave. Du finner utgivelsesplan på siden for bestilling og som kunde digitalt på Min Side hvor du også finner kundeservice som er klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer.

Hvis du på noe tidspunkt ønsker å si opp dit abonnement på Rom123 er det enkelt å gjøre dette gjennom nettsiden (rom123.no) deres.

Akkurat nå finns det ikke noe tilbud med Rom123.
Du kan overvåke kommende tilbud ved å fylle i din e-post i skjemaet nedenfor. Du vil motta en e-post når vi får et nytt tilbud med Rom123.
E-post:
Du vil bare få en e-post per overvåket ord. Deretter blir din overvåkning og e-post slettet. Din e-post vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.