skip to main content

Helseblader med abonnementstilbud

Helse og en sunn livsstil er viktig element i alle menneskers liv. Kunnskap om personlig helse er viktig for å ta de rette valgene. I helseblader kan du lese om kosthold, effektiv trening og og sunne vaner.

Her har vi samlet tilbud på helseblader med abonnement. Abonner og få premie uten ekstra kostnad når du bestiller dit magasin online.

4 utgaver av I FORM og en Nordic smoothie-blender

4 utgaver av I FORM og en Nordic smoothie-blender I FORM elsker smoothier! Og med denne blenderen blir det lett å forvandle frukt og grønt til velsmakende, gode drikker som passer til alt fra frokost til mellommåltid og dessert.

Denne blenderen er ekstra smart fordi du lager smoothien rett i begeret, som det er lett å ta med på farten.

Nå får du 4 utgaver av I FORM og få en Nordic smoothie-blender for 149kr + 59,50kr i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 557 kr!

4 utgaver av I FORM og Nordic trådløse hodetelefoner

4 utgaver av I FORM og Nordic trådløse hodetelefoner Nå får du 4 utgaver av I FORM og Nordic trådløse hodetelefoner for 149kr + 59,50 kr i porto og ekspedisjon.

Steng ute verden og gi deg selv litt fri med disse fantastiske hodetelefonene. Nordic trådløse hodetelefoner er komfortable å ha på seg, og de tetter godt rundt ørene, slik at du får en optimal lytteopplevelse. Verdi: kr 699,-

Klikk for tilbud Spare 857 kr!

4 utg av I FORM + Bakesett med 4 deler

4 utg av I FORM + Bakesett med 4 deler Nå får du 4 utgaver av I FORM og få Bakesett med 4 deler for 149kr + 59,50kr i porto og ekspedisjon.

Med I FORMs oppskrifter og dette smarte settet fra Nordic, blir det enda lettere å bake dine sunne favoritter.

Settet består av:
- Bakematte: Elt, form eller rull deigen ut på bakematten, så slipper du å vaske benken. Bakematten kan gå rett i ovnen, så du slipper å bruke bakepapir.
- Kjevle: Gjør det lett å kjevle ut deigen. Bruk en av de tre måleringene for å få en jevn deig som er akkurat passe tjukk.
- Muffinsform: Har plass til 12 sunne muffins, holder deigen på plass og gir et flott resultat.
- Deigskraper: Gjør det lett å få ut all deigen av bollen, og kan brukes til å dele opp deigen i mindre biter.

Klikk for tilbud Spare 858 kr!

Flere tilbud med helseblader