skip to main content

Barnas Egen Bokverden tilbud med velkomstpakke

Tanum Barnas Egen Bokverden er en bokklubb for alle barn mellom 0 og 10 år. I bokklubben kan du finne et stort spekter av de aller beste bøkene som gis ut for barn i Norge.

Som medlem i Barnas Egen Bokverden binder du deg ikke til å kjøpe noe, din eneste forpliktelse er at du står som medlem i 1 år.

Aktuelle tilbud fra Barnas Egen Bokverden

Hvis du vil bli medlem i bokklubben, bruk noe av de aktuelle abonnementstilbud med velkomstpakke. Her nedenfor lister vi aktuelle tilbud fra bokkklubben nå. Du trenger ikke rabattkode.

Brio togsett i ny velkomspakke fra Barnas Egen Bokverden

Brio togsett i ny velkomspakke fra Barnas Egen Bokverden Bli medlem i Barnas Egen Bokverden og få denne flotte velkomstpakke gratis*!

Du får:
- BRIO togsett Bondegård (passer til alle andre togdeler fra BRIO)
- 2 valgfrie barnebøker

*porto 169,- tilkommer

Du har ingen kjøpeplikt som medlem i Barnas Egen Bokverden, men du må være medlem i ett år for at få velkomstpakken gratis (verdi 750 kr).

Klikk for tilbud Spare 750 kr!

2 valgfrie Mummikrus + 3 bøker i Barnas Egen Bokverden

2 valgfrie Mummikrus + 3 bøker i Barnas Egen Bokverden Bli medlem i Barnas Egen Bokverden nå og du får 2 valgfrie Mummi porselenskrus fra Arabia og 3 valgfrie barnebøker.

Du betaler 0 kr for pakken med Mummikopper + porto kr 149,-

Medlemmer i bokklubben har ingen kjøpeplikt, men må være medlem i ett år. Ønsker du å avslutte medlemskapet før det er gått ett år, betaler du kr 750 for velkomstpakken.

Klikk for tilbud Spare 750 kr!

Gavekort kr 1500 fra Barnas Egen Bokverden

Gavekort kr 1500 fra Barnas Egen Bokverden Det er enkelt å bli medlem i Barnas Egen Bokverden. Registrer deg som medlem, logg deg på og gå inn på Gavekort.

Velg bøker og produkter for kr 1500,-. Du velger først tre bøker. Resten av gavekortet bruker du på andre produkter. Du betaler kun porto kr 169,- for hele velkomstpakken.

Klikk for tilbud Spare 1500 kr!

Flere tilbud med Barnas Egen Bokverden