skip to main content

Tilbud fra bokklubber med velkomstpakker

En enkel måte å få nye bøker er ved å være medlem av en bokklubb. Det er flere norske bokklubber som du kan melde deg på. Som medlem av bokklubben vil du få en månadsbok og andre anbefalte bøker valgt av klubbens redaktører. Vil du ikke ha boka, kan du avbestille den online. Det er vanligvis ikke noe krav om at du må kjøpe noen bøker som medlem.


Hvis du ønsker å bli med i en bokklubb, er det en fordel å gjøre det gjennom et godt tilbud. Vanligvis, får du en eller flere bøker gratis som en velkomstgave. Noen ganger kan du få andre ting på kjøpet. Her har vi samlet flere tilbud fra bokklubber i Norge. Du finner alle nedenfor.


Se kun tilbud fra: Nye Bøker | Krimklubben | Krim og Spenning | Bestselgerklubben


Barnebokklubber: Barnas Egen Bokverden | Goboken


Utvalgte tilbud

Goboken tilbud for gravide

Goboken tilbud for gravide Er du gravid? Goboken har et tilbud hvor du får:
- Gullet mitt
- Elli
- Hjerte
- Kort
- Lek og læring

Alt for kun 49 kr i porto. Du blir då medlem i Goboken bokklubb med innholdsrike bokpakker tilpasset ditt barns alder og utvikling.

Klikk for tilbud
Du sparer: 500 kr

Goboken Lulu - gratis velkomstpakke

Goboken Lulu - gratis velkomstpakke I Gobokens bokklubb får du bøker som passer for ditt barns alder og utviklingstrinn. Helt fra det er nyfødt og frem til skolestart!
Den innholdsrike velkomstpakken inneholder den deilige tøyboken ”Lulu” som er perfekt for de yngste med sine delikate farger, et artig speil å titte i, en bjelle som lager lyd og en hempe å holde i.

Bli med i Goboken klubben og få en gratis velkomstpakke - inneholder Lulu, Lulus venner, Tid for lille kanin og tøyklosser. Betal kun porto kr 49.

Klikk for tilbud
Du sparer: 300 kr

Gavekort 1500 kr til nye Bestselgerklubben medlemmer

Gavekort 1500 kr til nye Bestselgerklubben medlemmer Bli medlem av Bestselgerklubben og få gavekort til 1500 kr. Velg mellom mer enn 500 bøker og flotte produkter.

Det er enkelt å bli medlem i Bestselgerklubben


1) Registrer deg som medlem
2) Gå inn på Gavekortet ditt på Min side og velg bøker og produkter for en verdi av kr 1500,-
3) Du har ingen kjøpsforpliktelse, men må være medlem i ett år.

Klikk for tilbud
Du sparer: 1500 kr

Flere tilbud med bokklubb er vist nedenfor.