skip to main content

Villmarksliv abonnement

Et Villmarksliv abonnement holder deg oppdatert på de siste nyhetene og trender innen villmarkslivet. Bladet Villmarksliv er rettet mot friluftsfolk, jegere og sportsfiskere i Norge. I bladet får du ta del av tips om fiske, test av utstyr og annet.

Villmarksliv tilbud på abonnement

Hvis du er en fan av å tilbringe tid utendørs, kan du vurdere å tegne et Villmarksliv abonnement for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og trender innen villmarkslivet.

6 nr av Villmarksliv kr 299 + Silva Hodelykt Scout 3XT

6 nr av Villmarksliv kr 299 + Silva Hodelykt Scout 3XT

Bestill Villmarksliv og få en Scout 3XT hodelykt fra Silva. Det er en lett hverdagslykt med 350 lumen. Lyktne har hvitt...

Klikk for tilbud

Villmarksliv tester av utstyr

En av de mest populære funksjonene i Villmarksliv er deres grundige tester av utstyr. Alt fra fjellsko, liggeunderlag, til jaktstøvler og telt - de gir omfattende anmeldelser for å hjelpe leserne å gjøre informerte kjøp.

Villmarkslivet i Norge har en spesiell plass i hjertene til mange. Noen av oss søker til fjellene for fred og ro, mens andre leter etter eventyr og utfordring.

Det er lett å administrere abonnementet gjennom 'min side' på villmarksliv.no, og det er enkelt å si opp hvis man ønsker det. De tilbyr også gullabonnement for dem som søker ekstra fordeler.