skip to main content

Vi Menn abonnement tilbud med gave

Rettet mot menn har magasinet Vi Menn siden 1951 levert artikler innenfor action, jakt, bil og båt. Lesere får ta del av ny teknologi, vitenskap, sport og mat. Vi Menn utgir også Norges største blad om båt seks ganger i året.

Aktuelle tilbud på bladet Vi Menn

Vi Menn 15 nr for 349 kr + Silva trekking staver

Vi Menn 15 nr for 349 kr + Silva trekking staver

Velg 15 nummer av Vi Menn til kr 349 og få valgfri premie. Du kan få Silva Trekking 3Z staver, verdi 799 kr gratis. Silva...

Klikk for tilbud

En mengde fordeler med abonnement på Vi Menn

Som abonnent på bladet får du en mengde fordeler som gratis tilgang til fordelsklub og gunstig pris på hele digitalt arkiv. Vi Menn Pluss er navnet på fordelsklubben.

Et abonnement på Vi Menn fra Egmont Publishing gir deg bladet rett i postkassen hver uke. Her finner du aktuelle abonnementstilbud på magasinet med velkomstpakkke hvor du får gratis gave på kjøpet.

Hvor ofte kommer Vi Menn magasin hjem?

Vi Menn er et ukemagasin og har 62 utgaver per år. Utgivere er Story House Egmont AS med en stor reporterstab og frilansere. Redaksjonen på Vi Menn har fått priser nasjonalt og internasjonalt.

Hva er Vi Menn+?

Vi Menn+ er et arkiv med alle utgavene av Vi Menn helt tilbake til 1951. 65 år med det beste av norsk dokumentarjournalistikk! Vimenn+ er tilgjengelig både på pc og nettbrett. Abonnement på papirutgaven ger lavere pris på ViMenn+