skip to main content

Samlerhuset Norge for norske mynter

Samlerhuset er offisiell distributør for blant annet Det Norske Myntverket, Det Kongelige Britiske Myntverket og flere andre nasjonale myntverk og statsbanker. I boken Norges Mynter fra Samlerhuset får du informasjon om de ulike mynter og deres verdi.

Gratis vikingmynt Slaget i Hafrsfjord fra Samlerhuset

Gratis vikingmynt Slaget i Hafrsfjord fra Samlerhuset Ny offisiell vikingmynt hedrer Slaget i Hafrsfjord og Harald Hårfagre! Mynten hedrer et av vikingtidens viktigste slag – Slaget i Hafrsfjord og Norges første enekonge, Harald Hårfagre.

Den innleder en spennende myntsamling som lar deg bli kjent med vår stolte vikinghistorie - slik du aldri har sett den før! Du handler som alltid med 30 dager full returrett og det er ingen bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse.

Klikk for tilbud

Kong Haakon VII 50-øre Soria Moria fra Samlerhuset

Kong Haakon VII 50-øre Soria Moria fra Samlerhuset 50-øren du kan sikre deg har en legendarisk plass i Norges mynthistorie. Dette var de første ørene som ble forsynt med hull i sentrum.

Dette kan du sikre deg GRATIS, kun frakt tilkommer:
- Kong Haakon VII 50-øre med hull
- Belagt med 24 karat rent gull
- Spektakulært fullfargepreg av eventyrlige Soria Moria

Klikk for tilbud

Nordlyset på barr med 99,9% rent gull til kun kr 99

Nordlyset på barr med 99,9% rent gull til kun kr 99 Norges flotteste attraksjon er kåret. Du kan nå sikre deg «Nordlyset» gjengitt i fantastiske farger på en flott barre til kun 99 kroner, fraktfritt tilsendt!

Barren er belagt med 99,9% rent gull og utgis i kun 5.000 eksemplarer.

Spar over 500 kroner (Ord. pris 590 kr + 49,95 kr i frakt). For kun 99 kr.

30 dager returrett, ingen minstekjøpsforpliktelse, ingen bindingstid

Klikk for tilbud Spare 500 kr!

Flere tilbud med Samlerhuset