skip to main content

Test abonnement og få ryggsekk

En måte å få en billig ryggsekk på er å teste et abonnement på et blade eller bokklubb. Noen ganger får du som ny abonnent da en gave. For blader om villmark og friluftsliv kan ryggsekker være gaven.

Villmarksliv 6 utg + Hike365 Ryggsekk

Villmarksliv 6 utg + Hike365 Ryggsekk Få 6 utgaver av Villmarksliv og en Hike365 Ryggsekk til kun 239,- + porto 49,-.

Toppmatet sekk med enkel strammefunksjon.

En fin tursekk med et stort hovedrom samt et praktisk rom i topplokket. Sekken har utvendige meshlommer på begge sider til oppbevaring av drikkeflasker eller lignende.

Klikk for tilbud Spare 436 kr!

Historie 3 utg + tyverisikker ryggsekk med hengelås

Historie 3 utg + tyverisikker ryggsekk med hengelås HISTORIE forteller om alt fra krig til populærkultur og om spennende hendelser og gripende skjebner. Fordyp deg i historiens største dramaer, og møt dens viktigste karakterer. HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner.

Akkurat nå kan du bestille 3 utgaver av HISTORIE + tyverisikker ryggsekk med hengelås for kun kr 99 + kr 49,50 i porto og eksp.

Nå kan du trygt oppbevare verdisakene dine i vesken. Outpack tyverisikker ryggsekk er en funksjonell ryggsekk som beskytter deg mot tyver. Du får en smart og funksjonell ryggsekk, som kan brukes til mange formål. Den er spesielt praktisk å ha med på reisen, på stadion eller på offentlig transport, der det er mange mennesker – og derfor lommetyver. I tillegg til å beskytte deg mot tyveri, har ryggsekken mange fine detaljer.

Klikk for tilbud Spare 989 kr!

3 bøker fra Barnas Egen Bokverden + Bergans tursekk

3 bøker fra Barnas Egen Bokverden + Bergans tursekk Kryss av for 3 barnebøker når du blir medlem i Barnas Egen Bokverden. Kryss av for farge på Bergans-sekk. Verdi opptil: 1297,-

Du betaler kun porto 129,- for hele velkomstpakken.

Klikk for tilbud Spare 1297 kr!

Søk tilbud

Tilbud på slankemiddel

Her finner du gode tilbud på slankemiddel at prøve:
Slankemiddel


Tilbud som andre ser på

Mobilabonnement uten bindningstid fra Talkmore

Fra Talkmore får du abonnement med full Telenordekning og 4G uten bindingstid eller...

Gratis konkurranser

Hva ønsker du vinne gratis idag? Linker til alle gratis konkurranser på Internett finner du på siden Bli en vinner.no.