skip to main content

Få Nordic Steamer tøydampere i gave

Nordic Steamer er lett og brukervennlig når du vil fjerne vanskelige folder. Den varme dampen gjør det mulig å glatte ut forskjellige tekstiler raskt og effektivt. Tøydamperen gjør det enklere å få tilgang til alle områder på klærne mens de henger på bøylen.

Spesifikasjoner:
• 25–30 sekunders oppvarming
• 115 ml vanntank
• 2 meter ledning
• Verdi: 999,-

Velkomstpakker med Nordic Steamer

Her er listen med aktuelle tilbud hvor du kan få Nordic Steamer i velkomstgave.

5 utg av Costume + Nordic Steamer kun 259 kr

5 utg av Costume + Nordic Steamer kun 259 kr Abonner på Costume og få en fantastisk gave!

Bestiller du 5 nr av Costume får du en Nordic Steamer i gave. Designen er minimalistisk, lett og brukervennlig.

Den varme dampen gjør det mulig å fjerne vanskelige folder og glatter ut forskjellige tekstiler raskt og effektivt, samtidig som den fjerner støv og visse bakterier.

Klikk for tilbud Spare 1215 kr!

Bestil Tara og få en Nordic Steamer for kun kr 229,00

Bestil Tara og få en Nordic Steamer for kun kr 229,00 Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 229,-. Med på kjøpet får du en Nordic Steamer (verdi kr 999).

Designen er minimalistisk, lett og brukervennlig. Den varme dampen gjør det mulig å fjerne vanskelige folder og glatter ut forskjellige tekstiler raskt og effektivt, samtidig som den fjerner støv og visse bakterier.

Klikk for tilbud Spare 1164 kr!

Bo Bedre 5 utg + Nordic Steamer

Bo Bedre 5 utg + Nordic Steamer BO BEDRE gir deg hjemmene du kan drømme deg bort i, og tips og inspirasjon til eget hjem. BO BEDRE har de siste nyhetene og de beste shoppingguidene.

Med BO BEDRE får du de allere siste trender og nyheter til ditt hjem. Og akkurat nå får du hele 5 utgaver av Bo Bedre + Nordic Steamer for kun kr 229,00 + kr 59,00 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1239 kr!

Flere tilbud med Nordic Steamer