skip to main content

Komputer for alle abonnement

Komputer for alle er ett datablad for både begynnere og erfarne dataelskere. I bladen får du nyheter om hardware, software, tilbehør og Internett.

Hvis du vil bestille et abonnement på Komputer for alle finnes det gode tilbud på nettet. Her er aktuelle abonnementstilbud:

Komputer for alle 2 utg + N´artcic fiberjakke

Komputer for alle 2 utg + N´artcic fiberjakke Interessert i IT? Abonner på KOMPUTER FOR ALLE og motta inspirerende magasin med de nyeste testene, rådene og tipsene om PCer, datautstyr og programmer. Med andre ord får du alt du trenger å vite, forklart på en måte som er forståelig for alle.

Få 2 utgaver av Komputer for alle + N´artcic fiberjakke for kun kr 69,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 759 kr!

2 utgaver av Komputer for alle + Mitilux kikkert

2 utgaver av Komputer for alle + Mitilux kikkert Interessert i IT? Abonner på KOMPUTER FOR ALLE og motta inspirerende magasin med de nyeste testene, rådene og tipsene om PC´er, datautstyr og programmer. Med andre ord får du alt du trenger å vite, forklart på en måte som er forståelig for alle.

Benytt deg av det gode tilbudet og få 2 utgaver av Komputer for alle + Mitilux kikkert for kun kr 69,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Kikkerten fra Mitilux er nettopp kommet i en ny og kraftig forbedret versjon. Den forstørrer 8x, og dermed kan du oppdage dyr og andre motiver på avstander som øynene dine aldri hadde taklet uten hjelp.

Klikk for tilbud Spare 960 kr!

Komputer for alle + tyverisikker ryggsekk med hengelås

Komputer for alle + tyverisikker ryggsekk med hengelås Abonner på KOMPUTER FOR ALLE og motta inspirerende magasin med de nyeste testene, rådene og tipsene om PC´er, datautstyr og programmer. Med andre ord får du alt du trenger å vite, forklart på en måte som er forståelig for alle.

Benytt deg av det gode tilbudet og få 3 eller 6 utgaver av KOMPUTER FOR ALLE + tyverisikker ryggsekk med hengelås fra kun kr 99,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 1019 kr!

Flere tilbud med Komputer for alle