skip to main content

Komputer for alle abonnement

Komputer for alle er ett datablad for både begynnere og erfarne dataelskere. I bladen får du nyheter om hardware, software, tilbehør og Internett.

Hvis du vil bestille et abonnement på Komputer for alle finnes det gode tilbud på nettet. Her er aktuelle abonnementstilbud:

Komputer for alle + trådløs lader til smarttelefon

Komputer for alle + trådløs lader til smarttelefon Abonner på KOMPUTER FOR ALLE og motta inspirerende magasin med de nyeste testene, rådene og tipsene om PC´er, datautstyr og programmer. Med andre ord får du alt du trenger å vite, forklart på en måte som er forståelig for alle.

Få 2 utgaver av KOMPUTER FOR ALLE + trådløs lader til smarttelefon for kun kr 69,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 714 kr!

2 utg Komputer for alle + 360 grader overvåkingskamera

2 utg Komputer for alle + 360 grader overvåkingskamera Nå kan du bestille 2 utgaver av Komputer for alle og få 360 grader overvåkingskamera for kun kr 69,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Overvåkingskameraet er flott og funksjonelt designet og har bare et par fysiske knapper og tilkoblinger. Det er lett å kontrollere, da du styrer alle funksjoner fra en tilhørende app på smarttelefonen.

Klikk for tilbud Spare 714 kr!

Komputer for alle + 2-i-1-høyttaler til nettbrett og telefon

Komputer for alle + 2-i-1-høyttaler til nettbrett og telefon Interessert i IT? Abonner på KOMPUTER FOR ALLE og motta inspirerende magasin med de nyeste testene, rådene og tipsene om PC´er, datautstyr og programmer. Med andre ord får du alt du trenger å vite, forklart på en måte som er forståelig for alle.

Benytt deg av det gode tilbudet og få 2 utgaver av KOMPUTER FOR ALLE + 2-i-1-høyttaler til nettbrett og telefon fra kun kr 99,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 684 kr!