skip to main content

Komputer for alle abonnement

Komputer for alle er ett datablad for både begynnere og erfarne dataelskere. I bladen får du nyheter om hardware, software, tilbehør og Internett.

Hvis du vil bestille et abonnement på Komputer for alle finnes det gode tilbud på nettet. Her er aktuelle abonnementstilbud:

Komputer for alle 2 nr + FOQUS PROX11 action-kamera

Komputer for alle 2 nr + FOQUS PROX11 action-kamera Nå kan du få 2 udgaver af Komputer for alle + Robust action-kamera (Verdi: kr 599) for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Uansett om du sykler i skogen, løper i byen, klatrer i fjellet eller dykker under vannet, er FOQUS PROX11 klar til å forevige alle de største opplevelsene dine.

Stillbildeoppløsning: 5.0 megapikslers CMOS-sensor
Videooppløsning: 1920 x 1080p 30 fps (AVI)
Støtter MikroSD-/SDHC-/SDXC-minnekort opptil 32 GB (medfølger ikke)
3.7 v litiumbatteri (900 mAh)

Klikk for tilbud Spare 687 kr!

Komputer for alle 2 utg + Bluetooth gimbal-stabilisator

Komputer for alle 2 utg + Bluetooth gimbal-stabilisator Komputer for Alle er Nordens største datablad. Det hjelper deg med å velge riktig utstyr og få maksimalt utbytte av datamaskinen.

Få 2 utgaver av Komputer for alle + Bluetooth gimbal-stabilisator for kun kr 168 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Nå er det endelig slutt på ustø og uskarpe bilder og videoer på telefonen. Løsningen er denne smarte gimbal-stabilisatoren som holder smarttelefonen i ro når du filmer.

Klikk for tilbud Spare 717 kr!

Komputer for alle + Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading

Komputer for alle + Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 utgaver af Komputer for alle + Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading for 149 kr.

Klikk for tilbud Spare 639 kr!