skip to main content

Firkløveren kampanje og tilbud på servise

Firkløveren startet 1974 og er en av Nordens ledende selskaper innen serviser. De absolutt største samlerservisene er juleservise Gammeldags Jul, Sommerblomster og Marianne.

Firkløveren samarbeider med flere anerkjente formgivere som har designet unike serviser. På denne siden finner du aktuelle kampanje og tilbud.

Tilbud på serviset Nissenes Jul fra Firkløveren

Tilbud på serviset Nissenes Jul fra Firkløveren Firkløveren er et av Nordens største selskaper innen porselen, glass og interiørprodukter. Gjør julebordet ekstra fint med serviset Nissenes Jul.

Gå ikke glipp av dette eksklusive tilbudet som gir deg mulighet til å dekke bordet med et nytt servise. Det nydelige serviset Nissenes Jul fra Firkløveren står for varme, glede og fellesskap.

Serviset har tradisjonelle nissemotiver som fører tankene til den trygge og rolige gården på landet, der gårdsnissen fikser og ordner for alles ve og vel. Skinnene platina langs kanten gir servisedelene et elegant preg.

Ta sjansen og kjøp din første kuvert av serviset Nissenes Jul til en fantastisk pris! Akkurat nå får du 2 middagstallerkener, 2 forrettstallerkener og 2 dype tallerkener + 4 vinglass gratis (verdi kr 1994,-).

Betal kun porto 49,-

Klikk for tilbud Spare 1994 kr!