skip to main content

Oversikt over E-sigarett startpakker

E-sigaretter blir stadig mer populære blant røykere som vil leve sunnere og erstatte tradisjonelle sigaretter. Det er stor forskjell på ulike typer av elektroniske sigaretter. Alle e-sigarettene gir oppvarmet damp fra spesielle væsker både med og uten nikotin. Væsken inneholder også smaksstoffer.


På denne siden har vi samlet tilbud fra ulike produsenter av e-sigaretter. Disse tilbyr nye kunder muligheten til å bestille en startpakke til lav kostnad. Se nedenfor hvilke tilbud som er tilgjenglige akkurat nå.

Kampanjepris på McKesse e-sigaretter

Kampanjepris på McKesse e-sigaretter Pod-baserte e-sigaretter er det hotteste nå, og de fleste røykerne har nå gått over til denne teknologien. Den nye McKesse har et stilrent og enkelt design, og nytt filter monteres på et øyeblikk. Her slipper du knotet fylling av væske da hver filter er på hele 2.0 ml., nok til over 300 blås.

Gratis start-kit og 15 % rabatt på filtre! Ingen veske, ingen lukt, ingen aske, enkel å bruke. Gratis levering!

Klikk for tilbud Spare 249 kr!

McKesse pod-baserte e-sigarette til kampanjepris kr 149

McKesse pod-baserte e-sigarette til kampanjepris kr 149 Mange røykere har gått over til Pod-baserte e-sigaretter. Den nye McKesse har et stilrent og enkelt design, og nytt filter monteres på et øyeblikk. Her slipper du knotet fylling av væske da hver filter er på hele 2.0 ml., nok til over 300 blås.

Fortuna tilbyr nå gratis start-kit (verdi kr 249) og 15 % rabatt på filtre hvis du bestiller McKesse e-sigarett for kr 149! Ingen veske, ingen lukt, ingen aske, enkel å bruke. Gratis levering!

Klikk for tilbud Spare 249 kr!