skip to main content

Drivhus i velkomstgave

Et drivhus har som mål å dyrke planter som trenger et mildere klima. Drivhus består av glass eller plast og reflekterer gjennom sollyset sollysets varme, noe som skaper et varmt klima inne i drivhuset.

Minidrivhus gratis i velkomsttilbud

Oppfyll drømmen om eget drivhus ved å bestille blader eller bøker i et velkomsttilbud. Vi lister tilbuddene hvor du kan få dit nye drivhus gratis, uten ekstra kostnad.

Drivhus i velkomstpakke fra Bokklubben Nye Bøker

Drivhus i velkomstpakke fra Bokklubben Nye Bøker La drømmen om eget drivhus gå i oppfyllelse. Minidrivhuset Spirea er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster. Begrenset antall.

Dørene og taket kan åpnes og lukkes for å regulere temperaturen, og drivhuset har tre hyller, som gjør det fleksibelt og enkelt å plassere potter og kasser.

Som medlem av Bokklubben Nye Bøker blir du klar med dine favorittbøker som du kan nyte når som helst.

Klikk for tilbud Spare 1799 kr!

Få Minidrivhus Spirea + 1 bok fra Bokklubben Barn

Få Minidrivhus Spirea + 1 bok fra Bokklubben Barn Som medlem i Bokklubben Barn nyter du en rekke fordeler.

Blir du medlem i Bokklubben Barn i dag vil du motta et helt unikt velkomsttilbud i form av et flott Minidrivhus fra Spirea.

Minidrivhuset passer ypperlig å verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster.

Meld deg inn i Bokklubben Barn i dag og motta din velkomstgave.

Klikk for tilbud Spare 2098 kr!

Grønt Minidrivhus Spirea i gave fra Nye Bøker

Grønt Minidrivhus Spirea i gave fra Nye Bøker I dette tilbud får du et Grønt Minidrivhus Spirea i gave når du blir medlem i bokklubben Nye Bøker.

La drømmen om eget drivhus gå i oppfyllelse. Minidrivhuset Spirea er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster.

Klikk for tilbud Spare 1799 kr!