skip to main content

Den norske bokklubben - tilbud og rabatter

Bokklubben har eksistert siden 1961 i Norge og idag består den norske Bokklubben av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere.

Som medlem i Bokklubben får man tilgang til mange ekstra fordeler. Man får blant annet mellom 20-40 % rabatt på en rekke kulturarrangementer! Som medlem kan man også velge mellom et stort utvalg av gaver og annet utstyr til svært gode priser. Du får f.eks alltid minst 10% rabatt på kjente merkevarer. To ganger i året, i mai og desember, får aktive medlemmer som mottar nyhetsbrev fra Bokklubben tilbud om en gratis bok.

Akkurat nå finns det ikke noe tilbud med Den norske bokklubben. Du kan overvåke kommende tilbud ved å fylle i din e-post i skjemaet nedenfor. Du vil motta en e-post når vi får et nytt tilbud med Den norske bokklubben.
E-post:
Du vil bare få en e-post per overvåket ord. Deretter blir din overvåkning og e-post slettet. Din e-post vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.