skip to main content

Tilbud på Betakaroten online

Betakaroten er et stoff som gir huden din en dyp og varig brunfarge. Inntak av betakaroten er samtidig beskyttende mot tidlig aldring og kan redusere solskaderisikoen.

Evnet tilhører familien Karotenoider (Provitamin A) og finnes i fargesterke frukter og grønnsaker - gulrot, søtpotet og brokkoli. Kroppen omdanner Betakaroten til Vitamin A som deretter lagres i hudcellene. Produksjonen av kroppens egne fargepigmenter startes.

Brun med Beta-Carotene Ambre

Brun med Beta-Carotene Ambre Skal du til Syden eller andre solfylte områder? Med sitt store innhold av A og C vitamin, gjør Beta-Carotene ambre deg klar til å være i solen, og hjelper deg med å bli mye fortere brun.

Ved daglig tilskudd av betakaroten, oppnår man en jevn og flott brunfarge som varer lenge, og huden beskyttes mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem.

Bestill Beta-Carotene ambre nå og få 30 dager gratis! Kun kr 59,- for porto.

Klikk for tilbud Spare 124 kr!

Betakaroten Ambre tabletter for 1 måned kun kr 59,-

Betakaroten Ambre tabletter for 1 måned kun kr 59,- Norges mestselgende kosttilskudd er nå tilbake med et tilbud. Du får 1 måneds tabletter med Betakaroten Ambre og betaler kun porto kr 59,-

Dette er tilskuddet for alle som vil ha sunn brunfarge hele året. Betacaroten kan motvirke solbrenthet og soleksem.

Øke fargepigmenter i huden så du blir raskere brun med betakaroten tilskudd. Bestill online (betacaroten.no) og start dit abonnement på Beta-Carotene med Ambre fra Herbal Vital, uten bindingstid.

Klikk for tilbud Spare 149 kr!