skip to main content

Gratis barberhøvel i startpakke for abonnement

Få gratis barberhøvler i en prøvepakke hjem i postkassen. Det finnes flere tilbud online hvor du kan bestille en barberhøvel for kvinner eller menn, og kun betale porto.

Hvis du har bruk før en ny barberhøvel, finner du her listet aktuelle abonnementstilbud og kampanjer hvor du kan få høvel og blader gratis første pakken. Hvis du ikke liker produktet kan du si opp abonnementet direkte.

Fortuna Shave Club gratis barberpakke

Fortuna Shave Club gratis barberpakke Er det ikke kjipt når man er tom for høvler å måtte gå i butikken og kjøpe flere? Dyre er de også.

Fortuna ShaveClub vil gjøre noe med det og levere gode og billige høvler rett hjem på døren. Barberhøvelen er laget av rustfritt stål med behagelige gummigrep, som gjør at den er robust og ligger godt i hånda. Et håndtak uten bevegelige deler gir barberhøvelen lang levetid.

Gratis prøvepakke med skaft & 2 barberblad, betal kun kr 79,- i porto. Automatisk levering hjem på døren. Pause, hopp over eller avslutt abonnementet når det passer deg.

Klikk for tilbud Spare 300 kr!

Få glatte legger – Prøv Fortuna Shave Club

Få glatte legger – Prøv Fortuna Shave Club Det er mange høvler på markedet, og det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken du å gå for – og i tillegg husker du kanskje ikke alltid å kjøpe med seg nye barberblader på butikken?

Fortuna Shave Club sørger for at du slipper å stå uten, slik at du alltid kan holde leggene glatte!

Første pakke er gratis! Du betaler kun kr. 39 i porto. Deretter vil du motta 4 blader annenhver måned. Blir det for mye kan du alltid administrere ditt abonnement online.

Klikk for tilbud Spare 100 kr!

Gratis barberhøvel til herre & skum (Dorco Pace6)

Gratis barberhøvel til herre & skum (Dorco Pace6) Vi kjenne alle det at det er et ork å kjøpe nye høvler når vi går tom, dyre er de også. Nå kan du få barberhøvel & skum levert helt hjem på døra med faste mellomrom.

Du styrer selv hvor ofte du vil ha en PaceBox pakke levert hjem. Nå kan du prøve Pacebox helt gratis!

Du får høvel, barberskum og to refillblader. Verdens raskeste barbering med høvel med 6 blader. Gamle kunder velkommen tilbake for en gratis prøve.

Klikk for tilbud Spare 369 kr!

Flere tilbud med barberhøvel