skip to main content

Aftenposten abonnement - Billigste tilbud i dag

Aftenposten er Norges største avis etter opplag på papiravis. Morgenutgaven av Aftenposten fokuserer på de viktigste nyhetene og fremstår som landets ledende avis innenfor områdene analyse, bakgrunn, debatt og kommentar. Du kan ha abonnement på: Aftenposten Junior, Aftenposten Innsikt og Aftenposten Historie

Tilbud på Aftenposten abonnement til rabat

Hvis du ønsker å bli en Aftenposten abonnent, begynne å gå gjennom en av følgende tilbud med rabat på abonnementspris. Det er billigere på den måten!

Aftenposten Innsikt 12 nr for kun 729 kr (spar 53%)

Aftenposten Innsikt 12 nr for kun 729 kr (spar 53%)

Du får 12 nummer av bladet Aftenposten Innsikt verdi 1298 kr for kun 729 kr (spar 53%). Aftenposten Innsikt er et aktualitetsmagasin...

Klikk for tilbud

Aftenposten Junior til kampanjepris

Aftenposten Junior til kampanjepris

Bestill et abonnement på Aftenposten Junior i dag til kampanjepris. Velg tilbud hvor du kan spare op til 43%. Velg fra 12...

Klikk for tilbud

Aftenposten Historie 12 måneder 899 kr (spar 46%)

Aftenposten Historie 12 måneder 899 kr (spar 46%)

Med magasinet Aftenposten Historie får du ikke bare et dypdykk i norsk historie, men også en global forståelse av hendelser...

Klikk for tilbud

Aftenpostens tre blader

Aftenposten er ikke bare en nyhetskilde; det er en portal til forskjellige verdener av kunnskap og innsikt. Aftenposten gir deg verktøyene for å forstå nåtiden, fortiden, og fremtiden med tre forskjellige blader:

Aftenposten Innsikt

Aftenposten Innsikt er et månedsmagasin designet for de som søker mer enn overskrifter. Om du er politisk engasjert, jobber i næringslivet, eller rett og slett er en kunnskapssulten borger, så tilbyr dette magasinet dypdykk i kompliserte temaer.

Fra geopolitikk til klimaendringer og teknologiske trender, leverer Innsikt et helhetlig bilde støttet av fakta og ekspertanalyse. Med bidrag fra noen av de mest tankevekkende stemmene i både Norge og utlandet, gir Aftenposten Innsikt deg verktøyene du trenger for å forstå verden litt bedre.

Aftenposten Junior

Er barnet ditt nysgjerrig på verden rundt seg? Aftenposten Junior er en ukentlig avis som formidler nyheter på en måte som engasjerer de yngste. Avisen gir en oversiktlig og forståelig vinkling av alt fra politiske valg til naturkatastrofer.

Med tillegg som intervjuer, tegneserier, og aktiviteter, stimulerer avisen barnas nysgjerrighet og kritiske tenkning. Et abonnement på Aftenposten Junior er mer enn bare en kilde til informasjon; det er en investering i barnets forståelse av den verden de er en del av.

Aftenposten Historie

For den historieinteresserte er Aftenposten Historie en uvurderlig ressurs. Dette magasinet tar deg med på en tidsreise fra oldtidens mysterier til moderne konflikter. Det utforsker ikke bare de store slagene og revolusjonene, men gir også innsikt i kulturelle, sosiale og personlige aspekter av fortiden.

Med Aftenposten Historie kan du utforske sammenhengen mellom historiske hendelser og dagens samfunn, og få en dypere forståelse av det store bildet. Dette magasinet passer perfekt for alle som vil vite mer om hvordan vår felles historie formet verden vi lever i i dag.