skip to main content

Tilbud med Active Fit

i FORM 4 utg + vinterløpetights fra Active Fit

i FORM 4 utg + vinterløpetights fra Active Fit I FORM fremmer en sunn livsstil og tilbyr deg 18 ganger om året godt lesestoff om kost, trening, motivasjon og slanketips - alt det du har bruk for til å komme i form.

Nå får du 4 utgaver av I FORM og få et par Vinterløpetights fra Active Fit for 149kr + 59,50kr i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 808 kr!

Tara 5 utg + vinterløpetights fra Active Fit

Tara 5 utg + vinterløpetights fra Active Fit Dagens 40-åringer er mangfoldige. Tara, Norges største kvinnemagasin for kvinner 40 + erkjenner kontrastene og sammenhengene i livet, og ønsker å møte deg der du er i livet ditt. Tara ønsker å inspirere, glede, gi deg innsikt og gjøre deg klokere, med et annet utgangspunkt enn andre kvinneblader.

Nå har du muligheten til å bestille 5 utgaver av Tara for bare kr. 229,- * Med på kjøpet får du Vinterløpetights fra Active Fit (spar kr 851)

*69,- i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud Spare 851 kr!

I FORM tilbud med Active Fit sømløse tights og T-skjorte

I FORM tilbud med Active Fit sømløse tights og T-skjorte Nå får du 4 utgaver av I FORM og få Active Fit – sømløse tights og T-skjorte for 149kr + 59,50kr i porto og ekspedisjon.

I dette funksjonelle treningssettet vil kroppen din både ha det bra og se bra ut. Det egner seg perfekt til styrketrening, hjemmetrening og yoga.

De lekre tightsene blir sittende der de skal, og har ingen sjenerende sømmer.

Klikk for tilbud Spare 958 kr!

Flere tilbud med Active Fit