skip to main content

Vareprøver

 

Vareprøv av Zinkoral

Dårlig ånde skyldes i de fleste tilfeller svovelholdige forbindelser i munnhulen. Sink har den egenskap at den binder seg til svovel og eliminerer den vonde lukten. Prøv Zinkoral®, motta èn boks med 50 sugetabletter og betal kun for frakt 39 kr.

Vareprøv av Xtreme™ III engangshøvel

Xtreme™ III er ny, revolusjonerende og annerledes. Dette er en engangshøvel laget av Wilkinson Sword - en av verdens ledende produsenter av barberhøvler i mer enn 100 år. Og kvaliteten er førsteklasses! Bestill nå og motta 2 stk. Xtreme™ III høvler og betal kun for frakt 39 kr.

Vareprøv av M plus i 1 månad

M plus har en fantastisk virkning for menn. Den seksuelle lysten stimuleres. Og ditt energinivå stiger raskt til det du hadde tidligere. Nå kan du få prøve det en hel måned og betaler kun for frakt 39 kr.

Vareprøv av truser

Det er viktig at du får muligheten til å prøve trusene før du bestemmer deg uten at det skal koste deg noe som helst! Derfor ær det reservert TO prøver til deg og du betaler kun 39 kr i frakt.

Vareprøv av herretruser

DU kan få prøve uten at det skal koste deg noe som helst!Det ligger med andre ord en kvalitetstruse og venter på deg. Du behøver bare å si JA TAKK og oppgi hvilken størrelse du bruker, så kommer den omgående i posten for 39 kr i frakt.