skip to main content

Tilbud med Androxen

Alle har hørt om kvinners overgangsalder men færre vet om mannens overgangsalder. Spesielt merkes det at potens og lyst ikke er like stor som da mann var i begynnelsen av 20-årene. Alle de aktive virkestoffene i Androxen er dokumentert for potens og lyst.

Androxen inneholder f.eks. ektrakt fra Muira Puama, en plante som sydamerikanske menn har brukt gjennom generasjoner som et elskovsmiddel. Det inneholder også sink, magnesium og vitamin B6. Flere studier viser til at ved å kombinere sink, magnesium og vitamin B6 på en spesiell måte vil bidra til økt muskelstyrke og muskelvolum. Androxen er også virksom til at gi deg din ungdommelige forbrenning tilbake, sån at mage- og bukfett gradvis forsvinner.

Akkurat nå finns det ikke noe tilbud med Androxen. Du kan overvåke kommende tilbud ved å fylle i din e-post i skjemaet nedenfor. Du vil motta en e-post når vi får et nytt tilbud med Androxen.
E-post:
Du vil bare få en e-post per overvåket ord. Deretter blir din overvåkning og e-post slettet. Din e-post vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.