skip to main content

Bo Bedre interiørmagasin abonnement & tilbud

Bo Bedre er et interiørmagasin for den skandinaviske marked inkludert Norge. I magasinet får leseren inspirasjon med stoff om innredning, design og arkitektur. Modern design står i fokus og bladet er rettet mot urbane personer i 30-50 års alder.

Et abonnement på Bo Bedre gir deg 12 ganger per år magasinet rett hjem i postkassen. Hvis du ønsker å bli abonnent må du ikke gå glipp av tilbud på BoBedre.

6 utgaver av BO BEDRE + LUNA adventsstake

6 utgaver av BO BEDRE + LUNA adventsstake LUNA er designet av den danske designeren Anders Nørgaard og tanken har vært å designe en lysestake som kan brukes til hverdag og fest året rundt.

Med BO BEDRE får du de allere siste trender og nyheter til ditt hjem. Og akkurat nå får du hele 6 utgaver av BO BEDRE + LUNA adventsstake for kun kr 449 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud
Du sparer: 1220 kr

6 utgaver av BO BEDRE + Den store juleboken 2017

6 utgaver av BO BEDRE + Den store juleboken 2017 I BO BEDREs julebok 2017 får du over 100 sider fylt med inspirerende stemningsbilder og vakre juleideer til kranser, adventskalendere, gaveinnpakning, borddekning, juletrær, raffinert pynt, deilige oppskrifter og mye, mye mer.

Og akkurat nå får du hele 6 utgaver av BO BEDRE + Den store juleboken 2017 for kun kr 199 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

Klikk for tilbud
Du sparer: 550 kr