skip to main content

Tilbud med Aktiv Trening

Bladet Aktiv Trening hjelper deg med å komme i bedre form og sørger for at du får det maksimale ut av treningen din. Aktiv Trening henvender seg både til nybegynneren og de mer erfarne. Bladet ble utgitt for først gang i januar 2008 i Danmark og i dag også i Norge og Sverige i 12 utgaver per år.

Aktiv Trening 6 utg + Salomon løpejakke

Aktiv Trening 6 utg + Salomon løpejakke Ønsker du mest mulig ut av treningen din? Magasinet Aktiv Trening hjelper deg med å få best utbytte av treningen, og gir deg gode tips til forbedring!

Nå har du muligheten til å bestille 6 utgaver av Aktiv Trening + Salomon Løpejakke for kun kr 199,50 + kr 59,50 i porto og ekspedisjon.

Salomon Agile-jakken er en lett og allsidig løpejakke som beskytter deg mot naturelementene. Jakken er både vindtett og vannavvisende. De strekkbare panelene under ermene sikrer god ventilasjon og gir bedre bevegelighet, da jakken følger kroppens naturlige bevegelser. Jakken er utstyrt med flere reflekser, slik at du blir sett i mørket. En superlekker løpejakke i god kvalitet!.

Klikk for tilbud
Du sparer: 1040 kr

Aktiv Trening 2 utg + Vintertreningspakke med LED-reflekser

Aktiv Trening 2 utg + Vintertreningspakke med LED-reflekser Ønsker du mest mulig ut av treningen din? Magasinet Aktiv Trening hjelper deg med å få best utbytte av treningen, og gir deg gode tips til forbedring!

Nå har du muligheten til å bestille
2 utgaver av Aktiv Trening + Vintertreningspakke med LED-reflekser for kun kr 69,50 + kr 29,50 i porto og ekspedisjon.
6 utgaver av Aktiv Trening + Vintertreningspakke med LED-reflekser for kun kr 199,50 + kr 29,50 i porto og ekspedisjon.

Vinterpakken fra Active Fit består av hansker, lue og en buff, slik at du kan holde deg varm på kalde treningsdager. De svettetransporterende løpehanskene med reflekslogo gir deg utrolig god beskyttelse mot vær og vind. Luen er også fremstilt i et svettetransporterende stoff og tørker raskt.

Klikk for tilbud
Du sparer: 510 kr